EuroIns Romania are 61 unitati in franciza

Joi, 19 Martie 2009, ora 13:13
2039 citiri

EuroIns Romania (fosta Asitrans) a deschis peste 20 de unitati in sistem de franciza de la inceputul acestui an, ajungand la 61 unitati de acest tip, proiectul de dezvoltarea a retelei de tip franciza urmand sa ajunga la maturitate in acest an, a anuntat joi compania.

"In acest an, proiectul nostru de dezvoltare a unei retele de unitati de tip franciza se va apropia de maturitate, acesta fiind unul din motoarele cresterii prognozate pentru 2009", a declarat directorul general al Euroins Romania, Bogdan Stan.

Unitatile din acest an au fost deschise in Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Focsani, Reghin, Suceava, Braila, Arad, Sebes, Turda, Slatina, Zalau, Giurgiu, Buzau, Sibiu, Fetesti si Botosani. Reteaua teritoriala a companiei a ajuns in prezent la 171 de unitati, din care 85 de unitati in sistem propriu, 61 in sistem franciza, la care se adauga 25 de agentii partenere Real Consulting, parte a Credit Team.

EuroIns Romania a afisat pentru anul trecut afaceri de 152,8 milioane lei (41,5 milioane euro), conform rezultatelor preliminare, in crestere cu 63% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Pentru 2009, firma isi propune sa ajunga la o cifra de afaceri de peste 53 milioane euro. 

Cum poate cash flow-ul să facă diferența între succesul și eșecul afacerii tale?
Cum poate cash flow-ul să facă diferența între succesul și eșecul afacerii tale?
În lumea antreprenorială, cash flow-ul (fluxul de numerar) este precum motorul afacerii tale. Există adesea o linie foarte subțire între prosperitate și dificultate financiară. De la...
Cum stau românii la capitolul "sănătate orală"? Iată ce spun studiile
Cum stau românii la capitolul "sănătate orală"? Iată ce spun studiile
Sănătatea orală în România rămâne în continuare o problemă majoră. Cu toate că vedem cabinete stomatologice tot mai frecvent, românii se află în coada Europei când vine vorba de...
#euroins, #afaceri, #franciza , #Francizat