Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

O companie oradeana investeste peste un milion de euro in productia de asfalt

O companie oradeana investeste peste un milion de euro in productia de asfalt


Compania Eurologistic Oradea intentioneaza sa achizitioneze o unitate mobila de productie a asfaltului si malaxoare de pietris cu bitum necesare pentru realizarea unui flux tehnologic complet pentru efectuarea lucrarilor de infrastructura rutiera conform standardelor eurorpene.

Nivelul maxim al investitiei companiei este de 5,4 milioane de lei (circa 1,23 milioane de euro), fara TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este 4 iunie.

Proiectul companiei este are finantare europeana prin Programul Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii Economice" Axa Prioritara 1 "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul de Interventie 1.1 "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea a) "Sprjin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", conform anuntului companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2081 ori
Citeste mai multe desprefonduri europene companie investitii