Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie privata de 440.000 euro in cercetare acvatica

Investitie privata de 440.000 euro in cercetare acvatica


Marine Research, companie de cercetare acvatica, intentioneaza sa achzitioneze un vehicul submersibil autonom in cadrul proiectului "Centru de cercetari marine si inginerie hidroacustica".

Valoarea estimata a contractului se ridica la 1,95 milioane de lei (circa 440.000 euro) fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 24 iunie, conform anuntului companiei.

Proiectul companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii economice", Axa prioritara 2 - Competitivitate prin CDI, Operatiunea 2.3.3 "Dezvoltarea infrastructurii C-D a intreprinderilor, cu crearea de noi locuri de munca pentru C-D".

Echipamentul va fi utilizat pentru vizualizarea imbunatatita si caracterizarea fundului bazinelor acvatice, cartarea tipurilor de sedimente de fund si masurarea vitezelor de curgere a curentilor marini si fluviali.

Marine Research furnizeaza o gama de servicii dedicate aplicatiilor industriale si de protectie a mediului in conexiune cu mediul acvatic, avand in dotare de o gama larga de echipamente de investigare acustica.

Printre serviciile oferite se numara cartarea batimetrica a zonelor marine, raurilor si lacurilor, vizualizarea si caracterizarea fundului bazinelor acvatice, cartarea tipurilor de sedimente de fund din lacuri, fluvii sau din domeniul marin, precum si altele.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2150 ori