Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitie de peste 2,4 milioane de euro intr-un centru de dezvoltare a afacerilor in Radauti

Investitie de peste 2,4 milioane de euro intr-un centru de dezvoltare a afacerilor in Radauti


Compania International Orient Expres Radauti intentioneaza sa construiasca un centru de dezvoltare a afacerilor, intr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea estimata a contractului este de 10,7 milioane lei (peste 2,4 milioane euro) fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 5 iulie, conform anuntului companiei . Durata maxima a contractului este de 14 luni de la inceperea lucrarilor.

Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Regional, Axa Prioritara 4 "Sprijinirea dezvoltarii mediului de faceri regional si local", DMI 4.1 "Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala".

Prin acest proiect, compania intentioneaza sa creeze o structura locala de sprijinire a afacerilor pentru atragerea investitiilor pentru dezvoltarea economiei locale si regionale si crearea de noi locuri de munca.

Proiectul prevede oferirea de servicii si facilitati pentru mai multe firme, precum si incubarea de afaceri pentru sase startup-uri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2114 ori