Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie cu bani europeni intr-o fabrica de panouri fotovoltaice, la Satu Mare

Investitie cu bani europeni intr-o fabrica de panouri fotovoltaice, la Satu Mare


Compania Alyomy din Negresti Oas, judetul Satu Mare, intentioneaza sa deschida o fabrica de panouri fotovoltaice si va achizitiona o linii de productie printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea investitiei este de peste 910.000 lei (circa 205.000 euro) fara TVA, conform anuntului publicat de companie. Data limitat de depunere a ofertelor este 26 august.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 4 - "Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local", Domeniul major de interventie 4.3 - "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor".

Livrarea echipamentelor si punerea in functiune a liniei de productie se va realiza in termen de maximum cinci luni de la data semnarii contractului.

Capacitatea instalata in centrale fotovoltaice a ajuns anul trecut la aproape 1.000 MW, fata de 49 MW la sfarsitul luni 2012, echivalentul a 5% din totalul unitatilor de productie a energiei din Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 6553 ori