Reprezentantii FMI se intalnesc luni cu premierul, cu liderii partidelor si cu sindicatele

Luni, 23 Martie 2009, ora 12:05
1296 citiri
Reprezentantii FMI se intalnesc luni cu premierul, cu liderii partidelor si cu sindicatele

Reprezentantii FMI se intalnesc luni la Palatul Victoria cu premierul Emil Boc, cu liderii partidelor politice parlamentare la sediul partidelor, dar si cu sindicatele, a anuntat luni vicepresedintele PDL, Gheorhghe Flutur, la finalul sedintei coalitiei.

Flutur a declarat ca premierul Emil Boc si ministrii Finantelor si Muncii au facut o informare coalitiei privind stadiul negocierilor cu FMI si cu CE. Potrivit lui Flutur, reprezentantii FMI se intalnesc luni cu premierul Emil Boc, la Palatul Victoria, cu partidele politice parlamentare si cu sindicatele.

"Din cate stiu, zilele acestea, reprezentantii FMI vor sa finalizeze aceste negocieri."

"S-au facut pasi importanti, dar inca negocierile sunt in curs. S-a reconfirmat mandatul pentru ministrii care negociaza, in special ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, ministrul Muncii, Marian Sarbu si ceilalti ministri implicati in aceasta negociere, urmand sa va informam stadiul la care s-a ajuns", a spus vicepresedintele PDL.

Potrivit acestuia, in cadrul sedintei coalitiei s-a facut o analiza a blocajelor care au intervenit in decontarea datoriilor restante pe care le are statul catre agentii economici. Tot luni, Boc i-a cerut ministrului Finantelor sa gaseasca solutii pentru finantarea infrastructurii de drumuri comunale si judetene. 

#finantare, #fmi, #infrastructura, #negocieri , #stiri FMI