Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum a fost scos la vânzare din greșeală cel mai mare resort de golf din România. Cine a realizat investiția de 15 milioane de euro inaugurată de Klaus Iohannis FOTO

Cum a fost scos la vânzare din greșeală cel mai mare resort de golf din România. Cine a realizat investiția de 15 milioane de euro inaugurată de Klaus Iohannis FOTO

Cel mai mare resort de golf din România, construit cu 15 milioane de euro la Ciugud de un important om de afaceri, a fost scos la vânzare din greșeală. Eroarea majoră aparține celebrei case de licitații Sotheby’s.

Theodora Golf Club din Teleac, proprietate a omului de afaceri Ioan Popa, managerul companiei Transavia, liderul pieței cărnii de pasăre din România, a apărut pe site-ul Sotheby’s la secțiunea vânzări, vineri, 13 august 2021.

Preţul de vânzare al resortului putea fi aflat doar la cerinţa unui potenţial cumpărător. Clubul de golf a fost listat, de asemenea, pe una dintre cele mai importante pagini de vânzare în materie de proprietăţi de lux a ziarului ”The Financial Times”.

În arhiva google se păstrează anunțul privind vânzarea resortului

Luni, 16 august, reprezentanții companiei Transavia au precizat că listarea la vânzare a clubului de golf a fost o greșeală. ”Resortul Theodora Golf Club nu a fost şi nu este scos la vânzare. Includerea acestuia în catalogul Sotheby’s în această secţiune este o eroare, colaborarea cu ei fiind de alt tip, orientată către dezvoltare şi proiecte de investiţii, şi nu pe zona de vânzare. Am semnalat eroarea şi către Sotheby’s care au remediat-o în catalog”, au transmis reprezentanţii Theodora Golf Club.

Anunțul de pe site-ul Sotheby’s

Theodora Golf Club aparţine celui mai bogat om din Alba, omul de afaceri Ioan Popa, proprietarul companiei Transavia, liderul naţional de pe piaţa cărnii de pasăre. În 2017, când s-a finalizat investiţia, acesta a precizat că investiția s-a ridicat la 15 milioane de euro. La evenimentul de inaugurare a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis.

De curând, Theodora Golf Club din Alba a obţinut distincţia Best Golf Hotel din partea International Hospitality Awards, în cadrul unei gale desfăşurate la Kiev. Resortul de la

Ciugud poziţionează România pe harta internaţională a golfului, principala atracţie a complexului fiind terenul de golf, cu o suprafaţă de 56 ha, cel mai mare teren din ţară.

Theodora Golf Club este situat la 10 minute cu maşina faţă de Alba Iulia, fiind o destinaţie de interes pentru turiştii străini, distanţa faţă de aeroportul din Cluj sau cel din Sibiu fiind între 1 şi 2 ore.

„Este un proiect cu viziune pe termen lung, născut din pasiunea pentru golf. Complexul îşi propune să devină o destinaţie pe harta turismului ro ...citeste mai departe despre "Cum a fost scos la vânzare din greșeală cel mai mare resort de golf din România. Cine a realizat investiția de 15 milioane de euro inaugurată de Klaus Iohannis FOTO" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 642 ori