Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Probleme financiare pentru o companie de asigurari

Probleme financiare pentru o companie de asigurari

ASF va aplica masurile de rezolutie in cazul societatii Carpatica Asig pentru a evita efectele negative asupra stabilitatii financiare a pietei asigurarilor, urmand sa intocmeasca planul in maximum 6 luni. In plus, a desemnat Fondul de Garantare a Asiguratilor ca administrator temporar.

"Analizand situatia financiara a societatii de asigurari Carpatica Asig S.A. si alti factori care fundamenteaza necesitatea protejarii creditorilor de asigurari, minimizarea impactului asupra fondurilor de protectie si pentru evitarea efectelor negative semnificative asupra stabilitatii financiare a pietei de asigurari, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a constatat ca sunt intrunite conditiile pentru aplicarea dispozitiilor Legii 246/2015, privind redresarea si rezolutia asiguratorilor, atat in ceea ce priveste susceptibilitatea intrarii intr-o stare de dificultate majora a societatii, cat si justificarea aplicarii masurilor de rezolutie din perspectiva interesului public (art. ...citeste mai departe despre "Probleme financiare pentru o companie de asigurari" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1302 ori