Curs valutar 9 iulie: Euro scade, situatia Greciei e in stand-by

Joi, 09 Iulie 2015, ora 13:36
3051 citiri

Euro s-a depreciat, joi, in asteptarea unui weekend crucial pentru Grecia.

Banca Nationala a Romaniei a afisat un curs de 4,4805 lei/unitate, ceea ce inseamna o scadere de 0,10% fata de sedinta anterioara.

Pe de alta parte, dolarul a castigat putin teren, 0,02%, fiind cotat la 4,0601 lei/unitate.

Francul elvetian s-a depreciat, joi, de la 4,3071 lei/unitate la 4,2716 lei/unitate, in timp ce aurul s-a scumpit de la 150,7730 lei/gram la 151,8248 lei/gram.

Curs BNR complet | Convertor valutar | Comparator evolutii valute | Curs valutar banci

"Grecia a inaintat cererea de asistenta financiara catre Mecanismul European de Stabilitate. Discutiile de miercuri au parut a fi mai constructive pentru a ajunge la un acord duminica. Pana la miezul noptii, Grecia va trebui sa prezinte un plan de reforma detaliat.

Leul a avut o incercare timida de a urma tendinta de depreciere a monedelor regionale, dar a incheiat sedinta de ieri la acelasi nivel cu cel de deschidere, dupa ce a variat intr-un interval ingust (4,4830-4,4920). Astazi ne putem astepta la un interval similar de tranzactionare, cu o usoara tendinta descendenta pentru EUR/RON, avand in vedere revenirea monedelor regionale", se arata intr-o analiza ING Bank remisa joi.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#curs euro leu, #curs euro scade, #curs euro bnr, #curs euro, #curs bnr, #curs franc, #pret aur , #Stiri Finantare