Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Anunt pentru romanii care au asigurari la Astra - Ce se intampla dupa 4 martie

Anunt pentru romanii care au asigurari la Astra - Ce se intampla dupa 4 martie

Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) nu mai poate sa deschida dosare de dauna clientilor companiei Astra Asigurari pentru evenimentele produse dupa data de 4 martie 2016, avand in vedere ca au trecut cele 90 de zile prevazute de lege de la data pronuntarii hotararii instantei de judecata privind deschiderea procedurii falimentului asiguratorului.

"FGA informeaza potentialii creditori de asigurari ai companiei de Asigurare Reasigurare Astra SA asupra faptului ca, pentru evenimente produse aferente politelor de asigurare ale societatii Astra dupa data de 4 martie 2016, FGA nu mai poate proceda la deschiderea dosarelor de dauna, respectiv la constatarea tehnica a avariilor.

De la aceasta data, FGA va putea primi, conform legii, cereri de deschidere a dosarelor de dauna - anexa 3, doar pentru evenimente asigurate produse intre data inchiderii procedurii de redresare financiara a societatii Astra si data de 3 martie 2016, inclusiv, data la care se implinesc 90 de zile de la data ...citeste mai departe despre "Anunt pentru romanii care au asigurari la Astra - Ce se intampla dupa 4 martie" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1212 ori