Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute 2,5 mld. de lei de la banci

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute 2,5 mld. de lei de la banci


Ministerul Finantelor Publice (MFP) vrea sa imprumute 2,5 miliarde de lei de la banci in luna august, prin cinci emisiuni de certificate de trezorerie si obligatiuni de stat.

Prima licitatie va avea loc luni, 6 august, pentru o emisiune de certificate de trezorerie cu discount in valoare de 700 milioane lei si scadenta la un an, urmata pe 9 august, de o emisiune de obligatiuni benchmark, in valoare de 400 milioane lei, cu scadenta la doi ani.

Pe 13 august va fi organizata o licitatie de certificate de trezorerie cu discount, in valoare de 700 milioane lei si scadenta la opt luni, iar pe 20 august o licitatie de certificate de trezorerie cu discount, cu scadenta la un an, in valoare de 500 milioane lei.

Ultima licitatie din august este fixata pe data de 23, pentru obligatiuni cu scadenta la patru ani, in valoare de 200 milioane de lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2457 ori