Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Erbasu Total Construct investeste peste 1,2 mil. de euro in utilaje pentru lucrari de drumuri

Erbasu Total Construct investeste peste 1,2 mil. de euro in utilaje pentru lucrari de drumuri


Compania Erbasu Total Construct va achizitiona o statie de preparat mixturi asfaltice, in cadrul unui proiect de crestere a competitivitatii in reabilitari de drumuri.

Valoarea estimata a contractului se ridica la peste 5,65 milioane de lei (1,275 milioane de euro) fara TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este 26 iunie.

Proiectul este finantat in cadrul POS CCE, Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul major de interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea 1.1.1 a2 - "Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii", apel 3, conform anuntului companiei.

Durata contractului de achizitie este de doua luni de la atribuirea contractului, cu posibilitatea prelungirii in functie de durata de implementare a proiectului.

Utilajele vor fi livrate la punctul de lucru al companiei din localitatea Lucieni, judetul Dambovita.

Compania Erbasu Total Construct face parte din Grupul de Companii Erbasu, cu activitati in constructii, infrastructura si in sectorul agroalimentar, avand aproximativ 1.000 salariati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3021 ori