Cumpără Volvo XC 60, de la Elite Cars Leasing, cu plata în rate

Joi, 04 Ianuarie 2024, ora 18:16
0 citiri
Cumpără Volvo XC 60, de la Elite Cars Leasing, cu plata în rate
FOTO: elite-cars-leasing.ro

Achiziția unei mașini este absolut necesară, mai ales pentru familiile care au copii. Rutina zilnică impune alegerea unei mașini puternice, rezistente la drumurile denivelate. Dar nu numai rezistența este un criteriu de alegere, ci și modelul care atrage atenția oriunde.

Un design atrăgător, dar completat și de accesorii bine alese, iată definiția unei mașini de cursă lungă. În acest demers, se poate conta pe echipa de la Elite Cars Leasing ca fiind partenerul de încredere pentru achiziția modelului dorit.

Modele de mașini noi și rulate așteaptă în showroom

Pentru persoanele care la început de an doresc să cumpere un model anume de mașină, alegerea este cât se poate de simplă. Astfel, achiziția unui Volvo XC 60 le poate aduce acel boost de încredere de care au nevoie atunci când o conduc. Nu doar că aceste modele de Volvo arată nemaipomenit, dar ele se bucură și de dotări tehnice de excepție.

Vorbim aici de elemente de design caracteristice modelelor Volvo în general, cum ar fi farurile LED, dar și restul caroseriei. La Elite Cars Leasing Romania se găsesc atât modelele clasice, cât și modele nou lansate. Acestea din urmă păstrează linia Volvo, dar sunt îmbunătățite din punctul de vedere al accesoriilor adăugate. Pasionații de mașini vor remarca aspectul modern, dar și sofisticat deopotrivă.

Extrem de important la modelele noi de Volvo este și îmbunătățirea sistemului de siguranță. Acest aspect a avut loc prin introducerea unor caracteristici în funcțiile deja existente ale mașinii.

Noile Volvo întruchipează mașina dotată, dar și elegantă

În parcul auto al agenției Elite Cars Leasing se găsesc un număr impresionant de modele de mașini, de la cele clasice la cele sofisticate, inclusiv mașini electrice sau modele hybrid. Menționăm aici printre altele mărci precum Kia, Toyota, Jaguar, Lamborghini, Skoda și Ferrari.

Tentațiile sunt mari, iar chestiunea alegerii este întotdeauna complexă. Însă, noile modele de Volvo sunt cele care atrag atenția și prin dotări și prin linia elegantă. Siguranța este importantă la drum lung, dar și interiorul mașinii contează la capitolul confort. Astfel, interiorul este spațios, dar confortabil datorită banchetelor comode și moi. Scaunele sunt și ele importante, cu spațiu adecvat între ele și chiar la drumuri mai lungi oferă comoditate pasagerilor. Sistemul audio premium, dar și integrarea smartphone sunt un plus de beneficii la aceste modele.

Finanțarea oferită de Elite Cars Leasing cu zero la sută dobândă

Clienții tentați de vreun model de mașină o pot și testa în cadrul celor trei locații de showroom din țară: București, Bacău sau Brașov. Testul este gratuit, iar mai apoi pot beneficia de sfaturi competente din partea specialiștilor prezenți la fiecare locație.

Achiziția unui model de mașină este posibilă și prin leasing, cu dobândă de 0%. Alte opțiuni de finanțare se referă la buyback. Vinderea mașinii vechi și cumpărarea uneia noi, într-un timp cât mai scurt posibil, plus o garanție de un an, acestea sunt oferite de agenția Elite Cars Leasing.

Detalii suplimentare și alte întrebări tehnice doar pe pagina oficială elite-cars-leasing.ro.

Contact: office@elite-cars-leasing.ro

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#elite cares leasing, #masina leasing, #leasing, #volvo xc , #Stiri Auto