Cumpără Volvo XC 60, de la Elite Cars Leasing, cu plata în rate

Joi, 04 Ianuarie 2024, ora 18:16
0 citiri
Cumpără Volvo XC 60, de la Elite Cars Leasing, cu plata în rate
FOTO: elite-cars-leasing.ro

Achiziția unei mașini este absolut necesară, mai ales pentru familiile care au copii. Rutina zilnică impune alegerea unei mașini puternice, rezistente la drumurile denivelate. Dar nu numai rezistența este un criteriu de alegere, ci și modelul care atrage atenția oriunde.

Un design atrăgător, dar completat și de accesorii bine alese, iată definiția unei mașini de cursă lungă. În acest demers, se poate conta pe echipa de la Elite Cars Leasing ca fiind partenerul de încredere pentru achiziția modelului dorit.

Modele de mașini noi și rulate așteaptă în showroom

Pentru persoanele care la început de an doresc să cumpere un model anume de mașină, alegerea este cât se poate de simplă. Astfel, achiziția unui Volvo XC 60 le poate aduce acel boost de încredere de care au nevoie atunci când o conduc. Nu doar că aceste modele de Volvo arată nemaipomenit, dar ele se bucură și de dotări tehnice de excepție.

Vorbim aici de elemente de design caracteristice modelelor Volvo în general, cum ar fi farurile LED, dar și restul caroseriei. La Elite Cars Leasing Romania se găsesc atât modelele clasice, cât și modele nou lansate. Acestea din urmă păstrează linia Volvo, dar sunt îmbunătățite din punctul de vedere al accesoriilor adăugate. Pasionații de mașini vor remarca aspectul modern, dar și sofisticat deopotrivă.

Extrem de important la modelele noi de Volvo este și îmbunătățirea sistemului de siguranță. Acest aspect a avut loc prin introducerea unor caracteristici în funcțiile deja existente ale mașinii.

Noile Volvo întruchipează mașina dotată, dar și elegantă

În parcul auto al agenției Elite Cars Leasing se găsesc un număr impresionant de modele de mașini, de la cele clasice la cele sofisticate, inclusiv mașini electrice sau modele hybrid. Menționăm aici printre altele mărci precum Kia, Toyota, Jaguar, Lamborghini, Skoda și Ferrari.

Tentațiile sunt mari, iar chestiunea alegerii este întotdeauna complexă. Însă, noile modele de Volvo sunt cele care atrag atenția și prin dotări și prin linia elegantă. Siguranța este importantă la drum lung, dar și interiorul mașinii contează la capitolul confort. Astfel, interiorul este spațios, dar confortabil datorită banchetelor comode și moi. Scaunele sunt și ele importante, cu spațiu adecvat între ele și chiar la drumuri mai lungi oferă comoditate pasagerilor. Sistemul audio premium, dar și integrarea smartphone sunt un plus de beneficii la aceste modele.

Finanțarea oferită de Elite Cars Leasing cu zero la sută dobândă

Clienții tentați de vreun model de mașină o pot și testa în cadrul celor trei locații de showroom din țară: București, Bacău sau Brașov. Testul este gratuit, iar mai apoi pot beneficia de sfaturi competente din partea specialiștilor prezenți la fiecare locație.

Achiziția unui model de mașină este posibilă și prin leasing, cu dobândă de 0%. Alte opțiuni de finanțare se referă la buyback. Vinderea mașinii vechi și cumpărarea uneia noi, într-un timp cât mai scurt posibil, plus o garanție de un an, acestea sunt oferite de agenția Elite Cars Leasing.

Detalii suplimentare și alte întrebări tehnice doar pe pagina oficială elite-cars-leasing.ro.

Contact: office@elite-cars-leasing.ro

Apple ar putea lansa un iPhone pliabil în următorii ani
Apple ar putea lansa un iPhone pliabil în următorii ani
Conform unui raport recent, Apple se pregătește să lanseze un iPhone pliabil în următorii ani, încercând să recupereze terenul pierdut în fața rivalilor săi de pe piața...
OpenAI lansează un nou chatbot: Inteligență artificială compactă și accesibilă
OpenAI lansează un nou chatbot: Inteligență artificială compactă și accesibilă
OpenAI a anunțat recent lansarea GPT-4o mini, un nou model de inteligență artificială compact, dar foarte puternic. Scopul principal al acestui model este să facă motorul GPT-4 mai accesibil...
#elite cares leasing, #masina leasing, #leasing, #volvo xc , #Stiri Auto

Curs valutar

1 EUR = 4.9704 RON

-0.0025

1 USD = 4.5850 RON

0.0101
  1. Covrigii, o afacere de miliarde. Cele patru rețele de magazine care își împart piața din România
  2. Greșeala pe care o facem cu toții dimineața înainte de a urca în mașină. Cum putem evita defecțiunile motorului
  3. Fast-food, varianta nordică. Un mare lanț european de restaurante pregătește extinderea în România
  4. Drumul Daciei în Europa. Parcursul fulminant al mașinii românești în clasamentele vânzărilor. Cum stă în fața competitorilor
  5. Dacia vrea să se bată de la egal la egal cu marii producători pe un nou segment de piață. Ce preț ar putea avea „Baby Duster” FOTO
  6. Declinul mașinilor electrice, anunțat prea devreme. Ce se întâmplă pe piața auto
  7. Dacia Sandero a devenit cea mai vândută mașină din Europa. A lăsat în urmă Tesla Model Y VIDEO
  8. Încă un eșec major bifat de mașinile electrice. Bogații de la Porsche au confirmat: „Clienții au rămas reticenți"
  9. Începe Rabla Plus 2024. La ce sume se ridică voucherul pentru persoane juridice
  10. Cât costă să-ți faci propria piscină, în 2024. Companiile de profil sunt suprasolicitate