Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Udrea pregateste dezvoltarea statiunii Baile Herculane

Udrea pregateste dezvoltarea statiunii Baile Herculane

Ministrul turismului, Elena Udrea, a semnat vineri, impreuna cu reprezentantii Consiliului local al orasului Baile Herculane si ai Asociatiei de Turism din Baile Herculane, un protocol de colaborare in vederea dezvoltarii integrate a statiunii de interes national Baile Herculane.

"Cele trei parti vor conveni asupra programului de actiuni prioritare care vor fi intreprinse pentru dezvoltarea statiunii, in concordanta cu nevoile si specificul locului.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va elabora proiecte de dezvoltare a Statiunii Baile Herculane, in conformitate cu programele specifice de investitii", se arata intr-un comunicat transmis vineri de MDRT.

Consiliul local al orasului Baile Herculane va asigura cofinantarea pentru proiectele incluse in programul de actiuni prioritare si va elabora, alaturi de Asociatia de Turism Baile Herculane, lista prioritatilor de dezvoltare si promovare a turismului in Baile Herculane.

Potrivit MDRT, Asociatia de Turism din Baile Herculane va centraliza si prezenta initiativele de dezvoltare si informatiile existente la nivelul intreprinzatorilor privati din statiunea Baile Herculane si va participa la implementarea Programului de actiuni prioritare.

Totodata, ministrul Elena Udrea a inaugurat, cu ocazia prezentei in Baile Herculane, 38 de apartamente construite de ANL in ansamblul de locuinte pentru tineri situat in strada Trandafirilor (in zona Fabricii de Paine). Ansambul de locuinte are regim de inaltime S+P+3, lucrarile au fost incepute in 2007 si au costat 2,78 milioane lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2548 ori
Citeste mai multe despreudrea statiunea baile herculane turism