Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Udrea da 759.000 de euro pentru promovarea brandului turistic

Udrea da 759.000 de euro pentru promovarea brandului turistic

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Elena Udrea, este dispusa sa plateasca 759.000 de euro pentru promovarea brandului turistic al Romaniei, in urma unei licitatii publice.

Reprezentantii MDRT au anuntat ca ministerul a lansat licitatia publica pentru achizitia serviciilor de management de proiect pentru coordonarea activitatilor de promovare a brandului de turism al Romaniei, contract in valoare de 759.000 euro fara TVA.

"Criteriul de atribuire ales pentru cea de-a doua etapa este pretul cel mai scazut, dupa ce in prima etapa s-au avut in vedere criteriile de selectie tehnico-profesionale.

Ofertantii trebuie sa faca dovada unei experiente similare, prin depunerea unui proiect de marketing a carui valoare sa fie egala sau mai mare de 10 milioane de euro.


Compania va pune la dispozitia MDRT un manager delegat si o echipa cu experienta in proiecte de marketing", potrivit ministerului.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 932 ori