Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Continua lichidarea bunurilor lui Patriciu: Imobilul Evo Center One, scos la vanzare

Continua lichidarea bunurilor lui Patriciu: Imobilul Evo Center One, scos la vanzare


Imobilul de birouri Evo Center One din Pipera detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu este scos la vanzare prin licitatie publica, la un pret de pornire de 1,45 milioane de euro, dupa ce firma prin intermediul careia este operata cladirea, CHF Investitii, a intrat in faliment.

Cladirea facea parte din portofoliul fondului de investitii britanic Fabian, preluat de omul de afaceri Patriciu la finalul anului 2008. Evo Center One a fost dezvoltata de compania Adama, fiind finalizata in anul 2006 si achizitionata in anul 2007 de Fabian pentru 4,9 milioane de euro.

Evo Center One are o suprafata inchiriabila de circa 2.000 de metri patrati, structurata pe cinci etaje. Imobilul este construit pe un teren de 1.000 de metri patrati, iar pana anul trecut cea mai mare parte a fost inchiriata de Adama. Cladirea este amplasata pe strada Erou Iancu Nicolae din Pipera.

Potrivit lichidatorului judiciar al firmei C.H.F. Investitii, CII Melinte Razvan, imobilul este gol de la intrarea in faliment, respectiv luna septembrie a anului trecut.

Prima licitatie de vanzare a imobilului este stabilita pentru 11 aprilie. Declansarea procedurii de faliment a fost decisa la solicitarea firmei, care potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice avea in 2010 datorii de 25 milioane de lei si pierderi de 8 milioane de lei.

Dinu Patriciu mai are in portofoliu, prin intermediul fondului Dinu Patriciu Global Properties (DPGP), mai multe cladiri de birouri in Bucuresti. Omul de afaceri a vandut luna trecuta imobilul The Lakeview detinut impreuna cu AIG/Lincoln, pentru 62 milioane de euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1844 ori