Dacia SUV in 2010

Vineri, 13 Martie 2009, ora 15:59
3043 citiri
Dacia SUV in 2010

Compania Dacia va investi, in 2009, circa 103 milioane de euro, o parte din aceasta suma urmand sa fie destinata pentru pregatirea industrializarii celui de-al saselea model al gamei Dacia, un autoturism SUV.

Autoturismul SUV produs de Dacia va fi lansat in anul 2010, a declarat directorul executiv pe comunicare al companiei, Ion Liviu. De asemenea, Dacia va lansa in acest an noi modele si versiuni pentru gamele Sandero si Logan.

"Pentru a face fata crizei, Dacia va continua politica sa de dezvoltare a gamei de produse. Aceasta se va imbogati in 2009 cu noi modele si versiuni adaptate nevoilor clientilor: o motorizare noua, economica si ecologica, pentru gama Sandero si Logan, versiuni pe GPL destinate pietelor de export, versiuni cu cutie de viteze automata, lansarea motorizarilor diesel pe Sandero in Romania, lansarea gamei de utilitare Dacia pe aproape 40 de piete noi", se arata in datele companiei.

Duster va ramane un concept

"Dacia Duster este un concept si va ramane in acest stadiu, nu va fi produs in serie. Totusi, vom regasi unele dintre trasaturile sale la viitoare modele Dacia", a declarat Francois Furmont, director general Dacia-Renault, citat de Antena 3.

Francois Furmont a dorit astfel sa raspunda zvonurilor conform carora, concept-car-ul prezentat la Geneva ar putea fi regasit si pe sosele. "Dacia Duster este rezultatul efortului Centrului de Design Renault, inaugurat anul trecut la Bucuresti. Prin Duster am dorit sa aratam ca exista creativitate la Dacia, ca putem crea masini frumoase", a mai spus Furmont.

Dacia cu transmisie automata doar pentru Golful Persic

Grupul Renault a inceput comercializarea de masini Logan si Sandero cu cutie automata in tarile din zona Golfului Persic, atat sub sigla Renault cat si sub sigla Dacia, insa nu a decis daca va aduce aceste masini in Romania pentru ca cererea este inca infima. "In tarile arabe cererea este mult mai mare pentru acest tip de masini spre deosebire de continentul european in care procentajul de autoturisme cu cutie de viteze automata este mult mai mic", a explicat Francois Furmont.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#dacia, #logan, #sandero, #suv , #stiri Dacia