Dacia, pregatita pentru modele de clasa mica

Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 12:33
1837 citiri
Dacia, pregatita pentru modele de clasa mica

Automobile Dacia este pregatita pentru productia de masini de clasa mica, avand in vedere tendinta consumatorilor spre acest segment de piata, a declarat, joi, vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, adaugand ca la innoirea gamei Logan constructorul va veni cu noutati.

"La innoirea gamei Logan vom veni cu noi surprize", a precizat reprezentantul Dacia, precizeaza Mediafax.

El a adaugat ca in prima luna a acestui an Dacia a livrat la export 22.000 de masini.


Referitor la primul SUV al constructorului autohton, oficialul Dacia a precizat ca modelul este produs la uzina de la Mioveni de circa patru luni si estimeaza ca Duster ar putea atinge o cota de 20% din totalul productiei din acest an.


Stroe a adaugat ca pana in prezent au fost produse o serie de Duster de peste 1.000 de unitati.


"Duster va avea un mare succes pe piata din Romania, mai ales in randul sexului frumos", a afirmat vicepresedintele Dacia.


Anterior, directorul comercial al producatorului auto, Fabrice Cambolive, a declarat ca Automobile Dacia are in plan dezvoltarea si fabricarea a doua modele noi de masini, fara a oferi mai multe detalii.


Constructorul de automobile, membru al grupului francez Renault, a vandut anul trecut 311.282 de masini, in urcare cu 20,5% fata de 2008, insa vanzarile din Romania au coborat cu peste 50%, la 41.862 de autovehicule, compania reusind totusi sa-si majoreze usor cota pe piata locala.


In ceea ce priveste perspectivele pietei locale, Stroe a citat estimarile organizatiilor internationale de profil, care prevad o scadere a vanzarilor cu 7,8% in 2010, fata de anul trecut.

 

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#dacia, # duster, # logan, # vanzari modele , #stiri Dacia