VIDEO Indienii de la Micromax vor sa intre in Europa, prin Romania, cu smartphone-urile Canvas Turbo. Vezi cum arata

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 08:10
3355 citiri
VIDEO Indienii de la Micromax vor sa intre in Europa, prin Romania, cu smartphone-urile Canvas Turbo. Vezi cum arata
„Wolverine” vine si in Romania

Micromax, producatorul indian de terminale mobile, cu o pozitie importanta pe piata din India, intentioneaza sa-si extinda prezenta in Europa, urmand sa intre, pentru inceput, pe pietele din Romania si din Rusia.

Compania isi va lansa produse pe cele doua piete pana la sfarsitul anului, conform declaratiei facute de Rahul Sharma, unul dintre fondatorii companiei, dupa evenimentul ce a marcat lansarea seriei de terminale Canvas Turbo.

"Scopul nostru final este de a deveni o marca globala", a spus Sharma.

Compania si-a arata intentia de a-si extinde prezenta la nivel global dupa ce au avut un an cu rezultate financiare foarte bune, inregistrand cresteri atat pentru vanzari, cat si pentru venituri.

"Wolverine" vine si in Romania

Hugh Jackman este imaginea Canvas Turbo

Experienta castigata in Rusia, unde a deschis un birou si a angajat personal provenit de la companii rivale, va ajuta compania sa intre si pe piata romaneasca.

In acelasi timp, pentru a-si face o imagine mai buna pe piata, mai ales pe cea europeana, compania indiana l-a angajat pe celebrul actor Hugh Jackman, odata cu lansarea noii serii de terminale, Canvas Turbo.

Ultimul terminal prezentat de compania indiana, A 250 Canvas Turbo, are un pret, necodat, de 325 de dolari (aproape 240 de euro).

Acesta are procesor MediaTek quad-core 1,5 Ghz, 2GB RAM, ecran full HD 1920x1080 de 12,7 centimetri, carcasa de aluminiu de 8,66 milimetri, iar capacitatea de stocare interna este de 16 GB.

De asemenea, are doua camere foto, una de 13 megapixeli, iar cealalta de 5 megapixeli, iar acumulatorul este de 2.000 mAh. Sistemul de operare este Android Jelly Bean 4.2.

Modelul are o camera foto principala de 13 megapixeli

Terminalul are inclusa o functie care permite folosirea fara a atinge butoane, utilizatorul putand raspunde la apel ducandu-l la ureche sau poate face un apel in acelasi mod, prin selectarea numarului care urmeaza sa fie apelat.

Micromax intentioneaza sa intre pe piata europeana

Compania indiana este interesata si de preluarea unui dezvoltator de software

Pe langa intentia de a intra pe piata "hardware", compania este interesata si de preluarea unui producator de aplicatii, pentru a completa ecosistemul si a pentru ca operatiunile sale din Europa sa fie independente, conform lui Sharma, citat de Business Line, insa nu a dat detalii.

"Urmatoarea provocare va fi in software si nu in hardware. Avem intentii importante in software. Deja cautam o companie de software, si cand vom gasi una care sa indeplineasca cerintelor noastre, o vom cumpara", a spus co-fondatorul Micromax.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#smartphone Romania, #Micromax Romania, #Hugh Jackman, #Wolverine Romania , #Stiri Companii