Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Un nou centru de testare a solutiilor IT pentru afaceri, deschis de HP in Bucuresti

Un nou centru de testare a solutiilor IT pentru afaceri, deschis de HP in Bucuresti


HP a deschis, in Bucuresti, un centru de testare a solutiilor si echipamentelor din categoriile printing, PC-uri, servere, stocare de date si retelistica, noul sediu fiind o initiativa comuna a diviziilor Printing and Personal Systems Group si Enterprise Group.

Prin acest nou centru, HP mareste spatiul alocat testarii si consultantei oferite asupra produselor si solutiilor comercializate in Romania, inlocuind sediul HP Interactive Center deschis in urma cu 11 ani in centrul capitalei.

HP Solutions Center se adreseaza clientiilor business

HP Solutions Center are o suprafata de peste 300 metri patrati si se adreseaza clientiilor business, prospectilor, partenerilor si angajatilor ce doresc sa testeze solutiile HP.Centrul are o sala dedicata si complet echipata pentru training-uri, testari si prezentari de produse sau evenimente.

"Odata cu inaugurarea acestui spatiu, reunim intr-un singur loc solutiile software si hardware dezvoltate pentru mediul de enterprise si SMB. Practic, in noul centru clientii si partenerii nostri de business pot beneficia de consultanta specializata in domeniul solutiilor integrate IT sau isi pot testa propriile aplicatii intr-un mediu real", a spus Tiberiu Dobre, Country Manager PPS HP Romania.

Tiberiu Dobre, Country Manager PPS HP Romania

In noul centru poate fi testat portofoliul de echipamente HP

Oficialul HP Romania a precizat ca in noul centru, clientii si partenerii de business ai companiei pot beneficia de consultanta specializata in domeniul solutiilor integrate IT sau isi pot testa propriile aplicatii intr-un mediu real.

Clientii HP isi pot testa propriile solutii in noul centru
In noul centru deschis de HP in Bucuresti sunt o mare parte din portofoliul de echipamente business, cum ar fi statiile grafice din seria Z sau gamele de PC-uri ProBook si Elite.

De asemenea, pot fi testate solutii bazate pe Thin Clients, echipamente si solutii de printing, solutii de back-up pe disc si solutii de networking.

O alta solutie accesibila in noul centru HP este IMC (Intelligent Management Center), una dintre cele mai complexe solutii de management, monitorizarea intregii retele si a performantelor acesteia prin intermediul unei singure console de administrare - single pane of glass.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1671 ori
Citeste mai multe despresolutii HP afaceri HP centru testare