Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ultima zi de inscrieri in competitia Romanian CSR Awards

Ultima zi de inscrieri in competitia Romanian CSR Awards


Este ultima zi pentru inscrieri la prima editie a Romanian CDR Awards. Pana acum au intrat in competitie peste 70 de proiecte, de catre zeci de companii precum: Cosmote, Rompetrol, Coca-Cola HBC Romania, E.ON, Transgaz sau IBM Romania.

Evenimentul, ce va avea loc in luna aprilie, va aduce in prim-planul opiniei publice proiectele si campaniile pe care firmele romanesti le-au derulat in anul 2012 pentru a sprijini comunitatile in care activeaza. Competitia va face diferenta intre proiectele realizate de companiile mari (peste 500 angajati) si cele realizate de companii mici (sub 500 de angajati).

Inscrierea proiectelor in competitie se face prin completarea formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.csrawards.ro

"Prin intermediul competitiei Romanian CSR Awards vor fi scoase in evidenta cele mai bune proiecte si campanii de Responsabilitate Sociala. Consideram ca prin popularizarea acestor bune practici contribuim la promovarea unei atitudini responsabile atat din partea companiilor, cat si din partea comunitatilor", a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al Romanian CSR Awards.

Sunt eligibile proiectele sau campaniile care au fost implementate in anul 2012. Pot fi inscrise atat proiectele demarate in anul 2012, cat si cele incepute in anii anteriori dar care s-au desfasurat si pe parcursul anului 2012. O companie poate inscrie cate un singur proiect la fiecare categorie de premii. Jurizarea proiectelor inscrise in competitie se va realiza in intervalul 15 februarie -15 martie, anuntarea proiectelor nominalizate urmand a se face la finalul lunii martie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1995 ori