Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tot ce trebuie sa stii despre cercetarea de piata

Tot ce trebuie sa stii despre cercetarea de piata

Pe data de 29 octombrie 2015 va avea loc la Bucuresti cel mai important eveniment dedicat cercetarii de piata, Best of Esomar Romania 2015.

Evenimentul se va desfasura in Aula Magna, ASE, si se adreseaza atat membrilor ESOMAR si SORMA, specialistilor din companiile de cercetare de piata, profesionistilor in marketing din toate domeniilor cat si cadrelor didactice si studentilor de la ASE, viitori specialisti in cercetarea de piata din Romania.

Best of Esomar Romania 2015 se va bucura de prezenta a 14 speakeri romani si internationali, care vor prezenta povesti de succes ce vor oferi raspunsuri fundamentate referitoare la provocarile si tendintele actuale in cercetarea de piata.

Invitatii vor aborda o serie de subiecte relevante pentru cercetarea de piata din Romania, precum rolul acesteia in procesul de decizie, intelegerea si utilizarea sa ca mijloc si nu ca finalitate prin care se ajunge la rezultate de succes, precum si necesitatea adaptarii la nevoile clientilor si dinamica pietei.

Specialisti in marketing si cercetare de piata vor oferi, pe baza studiilor de caz prezentate, solutii privind optimizarea relatiei dintre consumator si brand, masurarea eficientei comunicarii pe baza rezultatelor in vanzari sau utilizarea instrumentelor de semiotica si interpretare a codurilor culturale pentru identificarea valorilor de brand.

Rolul pretestarii reclamelor si cele mai de succes practici pentru a evita rezultate sub asteptari, importanta informatiilor oferite de comunitati in procesul inovator sau arta colectarii datelor, un proces pe cat de complex si tehnic, pe atat de creativ, sunt alte subiecte care fac parte din agenda evenimentului.

In cadrul evenimentului vor fi prezenti specialisti de top, reprezentanti ai celor mai mari companii din Romania si strainatate.

Mai multe detalii despre eveniment, pe esomar.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1230 ori