Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Solutii si povesti de succes pentru antreprenori si IMM-uri

Solutii si povesti de succes pentru antreprenori si IMM-uri

Pentru al treilea an consecutiv, SME's HOW TO, evenimentul dedicat IMM-urilor, aduce in prim plan cele mai proaspete si relevante informatii de business, studii de caz, solutii practice pentru manageri, antreprenori si investitori. Editia din acest an va avea loc pe 28 Mai, la Impact Hub, Bucuresti.

Pornind de la marketing, branding, tehnologie si importanta acestora in dezvoltarea unei afaceri, trecand apoi prin strategii de HR si de creare si gestionare optima a unei echipe bine inchegate, motivate si entuziaste, alaturi de care o afacere este capabila sa creasca sanatos si ajungand la povesti de succes care au adus culoare si beneficii comunitatii si economiei romanesti - SMEs How To ofera un toolkit complet pentru dezvoltarea afacerii.

Optiunile si modalitatile de finantare a afacerii, solutiile accesarii de fonduri europene sau burse guvernamentale, schemele deschise pentru IMM-uri si ce ar trebui sa stie managerii despre depunerea dosarelor vor fi subiecte intens discutate in cadrul conferintei, iar directiile si solutiile vor veni din partea unor vorbitori care au construit si ridicat afaceri de succes si care au cladit viitorul multor altor startup-uri si initiative.

Care sunt provocarile actuale si principalele aspecte legale si de taxare de interes pentru IMM-uri vor fi dezbatute de catre Avocat Luisiana Dobrinescu, Dobrinescu Dobrev SCA si Ana Maria Andronic, Partener la Biris Goran SPARL.

Wargha Enayati, fondatorul Retelei private de sanatate REGINA MARIA, care a realizat una din cele mai ample tranzactii de pe piata serviciilor medicale private din Romania, va discuta despre cum sa-ti vinzi cu succes afacerea. Wargha Enayati a pus si bazele Fundatiei Regina Maria, care la sfarsitul lunii Mai 2015 va deschide portile celei de-a doua policlinici sociale.

Despre antreprenoriat si viziune in afaceri va vorbi Sergiu Negut, Owner SVP Consult, Associate Partner Frufru, Softelligence Romania, HART Consulting Romania, 2Parale, iar despre marketing-ul si branding-ul de succes din vremurile noastre, va discuta Andrei Cohn, Managing Director, Cohn & Jansen.

Programul evenimentului este structurat pe mai multe track-uri dedicate principalelor directii de actiune si dezvoltare a afacerilor, precum: marketing, tehnologie, tax & law, optiuni de finantare, HR si sesiuni dedicate keynote speakerilor. Panelurile de discutii si prezentarile vor include de asemenea studii de caz si povesti de succes traite si povestite de antreprenori cu know-how in domeniu.

Evenimentul se va desfasura pe 28 Mai, la Impact Hub, intre orele 8.30 - 17.00.

Toti cei interesati sa participe la SME's How To se pot inscrie online, completand formularul de inregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro.

Micro-intreprinderile beneficiaza de un pret special de participare.

Mai multe detalii despre eveniment, modalitatile de participare, programul complet si speakerii invitati, gasiti pe pagina dedicata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1509 ori