SEM Days 2014: despre vizibilitate, relevanta si putere in online

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 15:50
980 citiri
SEM Days 2014: despre vizibilitate, relevanta si putere in online

Perspectiva complexa asupra evolutiei mediului online din ultimul an va fi tema abordata la SEM Days de invitatii speciali din SUA si UK, alaturi de specialistii locali din domeniu, prin subiectele abordate in cele 2 paneluri, 9 prezentari si 15 workshop-uri.

Discutiile despre ultimele noutati din Search Engine Marketing debuteaza pe 24 septembrie cu prezentarea lui Jim Sterne, fondator eMetrics Summit, despre dedesupturile optimizarii continutului online si modalitati de valorificare a cuvintelor cheie, pentru a atrage trafic relevant. Prezentarile din prima zi vor continua cu subiecte precum inbound si outbound marketing, metode de masurare eficienta a performantei SEO, viitorul in Video Marketing, mituri in Pay Per Click, cum sa folosesti Facebook ca un profesionist.

Cum pote fi detinut controlul asupra reputatiei in motoarele de cautare si schimbarile care au influentat evolutia Search Engine Marketing in ultimul an sunt doua subiecte ce vor fi intens dezbatute in cadrul celor 2 paneluri de discutii. Ziua 1 se va incheia cu prezentarea lui Tim Resnik, Product Strategy Principal la MOZ, despre utilizarea eficienta a Google Analytics si adaptarea campaniilor SEO in functie de schimbarile Google.

A doua zi a evenimentului este dedicata workshop-urilor in care participantii vor aprofunda notiuni pe care orice specialist in marketing, branding sau comunicare trebuie sa le cunoasca pentru a performa astazi in online:

  • Big Data
  • managementul reputatiei online
  • strategii eficiente de SEO
  • masurarea rezultatelor in Pay Per Click
  • strategii de video & YouTube marketing
  • optimizarea strategiilor online
  • psihologia conversiilor online
  • Pe 24-25 septembrie, specialistii de marketing si comunicare, brand managerii si coordonatorii de business-uri interesati de cresterea performantei in online sunt asteptati la SEM Days, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, sa discute despre vizibilitate, relevanta si putere in online cu specialistii de la MOZ, eMetrics Summit, Distilled, Anicca Digital, Google Romania si multi altii.

    Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
    Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
    Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
    Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
    Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
    Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
    #sem days , #Stiri Companii