Organizezi un eveniment la sediul companiei? 5 recomandari utile

Marti, 20 Aprilie 2021, ora 17:25
458 citiri
Organizezi un eveniment la sediul companiei? 5 recomandari utile
evenimente corporate FOTO: unsplash.com

Organizarea unui eveniment la sediul companiei reprezinta o oportunitate de promovare dar si o provocare pentru departamentele de marketing, relatii publice, resurse umane, caci trebuie sa tina seama de multe cerinte din partea conducerii firmei, a invitatilor si colaboratorilor, pentru ca totul sa fie la cel mai inalt nivel de calitate.

Iti prezentam in continuare cateva recomandari utile atunci cand coordonezi un event de la A la Z si vrei sa impresionezi audienta printr-o organizare impecabila:

Realizeaza un desfasurator detaliat al evenimentului

Perfectiunea sta in detalii, asa ca realizeaza din timp un desfasurator detaliat care sa contina toate etapele, de la pregatire pana la verificare si implementare.

Organizarea unui eveniment este o munca de echipa, deci selecteaza oamenii potriviti, spune-le clar ce au de facut si solicita informari periodice pentru a evalua stadiul in care va aflati, ca sa mearga totul ca pe roate in ziua cea mare.

Verifica lista de speakeri si disponibilitatea lor de a participa

Un eveniment la sediul companiei este foarte important pentru imaginea brandului, arata care este anvergura firmei si cum se pozitioneaza in domeniul de activitate. Asa ca notorietatea speakerilor si valoarea profesionala a celor invitati sa prezinte diverse noutati si informari reprezinta elemente-cheie pentru succesul general.

Verifica disponibilitatea lor de a participa la intalnire si stabileste cu ei detalii despre durata interventiilor, intreaba daca au nevoie de suport pentru prezentari, de translatori sau de alte resurse pe care sa le pui la dispozitie in timp util.

Daca este vorba despre un eveniment intern, la care participa doar angajatii companiei, asigura-te ca alegi speakeri relevanti pentru cultura organizationala a firmei: lideri informali, persoane carismatice, oameni care lucreaza de multa vreme in companie.

Alege meniul in functie de preferintele invitatilor

Fie ca este vorba despre un eveniment corporate, de o lansare de produse sau de o petrecere de firma, partea de catering este foarte importanta. Ca sa fii sigur ca preparatele culinare vor fi pe placul tuturor, alege meniul in functie de preferintele invitatilor.

Pentru antreuri diversificate si gustoase comanda mezeluri online, ca sa oferi oaspetilor specialitati proaspete, realizate din ingrediente naturale. Indiferent de anotimp, ai grija sa incluzi in meniu legume si fructe, atat in stare cruda, cat si preparate sub forma de food fingers, salate, tartine sau aperitive asortate.

Asigura o atmosfera placuta si confortabila

Opteaza pe cat posibil pentru spatii in aer liber sau pentru sali cu multa lumina naturala, iar daca acest lucru nu este posibil, ai grija ca iluminatul sa fie suficient, pentru ca evenimentul sa fie plin de stralucire.

Monteaza o instalatie audio-video performanta, pentru ca toti invitatii sa beneficieze de o experienta agreabila, fara stridente. Alege un fond muzical discret care sa destinda atmosfera la sosirea oaspetilor si in momentele de pauza.

Adauga o nota personala pentru un eveniment memorabil

Cu siguranta ca invitatii au mai participat la zeci de evenimente, asa ca, daca vrei ca acesta pe care-l organizezi sa fie unul memorabil, vino cu un element de noutate, cu o nota creativa, poate si cu putin umor.

Participantii vor aprecia efortul vostru de a iesi din tipare si cu siguranta ca firma la care lucrezi va fi perceputa ca o companie deschisa catre inovatie si gandire outside the box.

Câți bani scot din buzunare pofticioșii pentru primele cireșe. „E un moft ăsta. O jumătate de kilogram probabil că mi-aș permite”
Câți bani scot din buzunare pofticioșii pentru primele cireșe. „E un moft ăsta. O jumătate de kilogram probabil că mi-aș permite”
Pe unele tarabe din piețe se vând acum și cireșe, iar un kilogram se vinde cu 150 de lei. Fructele sunt aduse din Turcia și Grecia, iar comercianții spun că, de fapt, prețul de...
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
#companie, #petrecere companie, #enenimente corporate , #Stiri Companii