Munca de acasa si noua realitate in care traim transforma Work Life Balance in Work Life Integration

Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 15:24
1296 citiri
Munca de acasa si noua realitate in care traim transforma Work Life Balance in Work Life Integration

School of Passions impreuna cu DoingBusiness.ro te invita pe 14 aprilie de la ora 10, la un webinar gratuit pentru a discuta impreuna cu specialisti de top despre lucrurile pe care fiecare dintre noi le putem face pentru a trece cu bine peste aceasta perioada de incertitudine si izolare.

Inregistreaza-te gratuit aici: https://businessevolution.ro/

Pandemia COVID-19 a modificat radical modul in care traim, de la interactiunile sociale zilnice pana la modul in care facem cumparaturile, iar toate aceste modificari au un impact puternic, atat emotional cat si fizic.

Cu totii folosim tot mai mult tehnologia pentru a comunica si colabora cu colegii nostri, dar si pentru interactiuni sociale cu prietenii si familia.

Daca pana acum aveam o separare clara a zonei private de cea profesionala, situatia actuala pe care o traversam impreuna, ne cere crearea unei armonii intre toate domeniile care definesc "viata": munca, familie/ casa, comunitate, bunastare personala si sanatate.

Si pentru a naviga cat mai bine in acest nou context, School of Passion aduce la aceeasi masa specialisti in: parenting, nutritie, dans si dezvoltare personala, astfel ca fiecare dintre noi sa aiba la dispozitie informatiile, recomandarile si exemplele necesare adaptarii la noul stil de viata si crearii unei stari de bine.

Agenda evenimentului:

- De la Work Life Balance la Work Life Integration, Marius Filipas, Managing Partner School of Passions.

- Cum sa imi ajut copilul in aceasta perioada, cu psihologul Ana-Caterina Bedivan.

- Cum ne mentinem in forma si mancam sanatos in conditii de stres, cu dr. Adriana Nae.

- De ce sa dansam acasa cu Willmark Rizzo.

- Cum pot intelege mai mult din ceea ce sunt azi? cu Daniela Pipas, consultant de dezvoltare personala.

Fii online pe 14 Aprilie de la ora 10.00.

Inregistreaza-te gratuit aici: https://businessevolution.ro/

In acest demers pe care il facem pentru a sustine oamenii si comunitatea in a trece mai usor peste aceasta perioada de stres si incertitudine, ne bazam pe sustinerea partenerilor nostri, de altfel si ei destul de incercati in aceasta perioada, dar care au inteles ca a fi solidari si umani este cel mai important. Multumim asadar Financial Markets, Agerpres, Jurnalul de Afaceri, Business24, Transilvania Business, Manager Express, Spatiul Construit, Bucuresti Business, Prahova Business, Reusita.ro, Cariere Online, Revista CARIERE, Ziarul de Iasi, Ziare.com pentru implicarea in acest proiect.

Detalii de contact: Madalina Popescu @email: Madalina.popescu@doingbusiness.ro

Urmatoarele hashtag-uri sustin eforturile noastre de comunicare a evenimentului:

#BusinessEvolution # wellbeing, #nutritie #Parenting, #empoweringpeople #Comunity

Mai multe detalii puteti gasi pe paginile noastre de Facebook si LinkedIn

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este o companie specializata in furnizarea de solutii pentru comunicare si dezvoltarea afacerilor care incorporeaza un portofoliu de publicatii premium, portal de afacei, evenimente de business online si offline, solutii si instrumente digitale dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania intr-un mediu aflat in schimbare accelerata, transformari organizationale, influentat de technologii disruptive. Deoarece oamenii sunt foarte important, Doingbusiness.ro pune la dispozitia managerilor de HR proiecte creative de Wellbeing, Teambuilding & Training.

Web: https://businessevolution.ro/; www.doingbusiness.ro; www.ro.kompass.com; www.ceoconference.ro

Rolul coșurilor speciale pentru colectat gunoiul în gestionarea deșeurilor
Rolul coșurilor speciale pentru colectat gunoiul în gestionarea deșeurilor
Gestionarea eficientă a deșeurilor reprezintă o preocupare tot mai mare în societatea modernă și utilizarea corectă a coșurilor pentru selectat deșeuri este crucială pentru a menține un...
Cum să obții coafuri ca la salon acasă? Sfaturi practice de la experți
Cum să obții coafuri ca la salon acasă? Sfaturi practice de la experți
Ai avut vreodată momentul acela când te-ai uitat în oglindă după o vizită la salon și te-ai întrebat: „Oare cum pot să obțin acest look fabulos acasă?”. Ei bine, nu ești singură....
#empowering people, #Business Evolution, #parenting, #nutritie, #comunity , #Stiri Companii