Ioan Cezar Coraci, reales presedinte al UGIR 1903

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 12:16
2947 citiri
Ioan Cezar Coraci, reales presedinte al UGIR 1903

Ioan Cezar Coraci a fost reales presedinte al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR) 1903, in cadrul adunarii generale desfasurate vineri la Sfantu Gheorghe.

In functia de presedinte executiv a fost aleasa Irina Manole, iar secretar executiv, Amalia Popescu. Mandatul echipei de conducere va fi de patru ani.

Coraci a mentionat ca UGIR are la ora actuala 35 de filiale judetene si reprezinta patronatele din 20 de ramuri ale industriei.

Potrivit acestuia, incepand de vineri, la UGIR a aderat si Federatia Constructiilor de Masini din Romania, care va intari pozitia confederatiei.

La finalul intalnirii, desfasurate la Incubatorul de afaceri din Sfantu Gheorghe, a aparut un afis prin care se contesta calitatea de presedinte a lui Ioan Cezar Coraci si dreptul de a convoca adunari generale, mentionandu-se ca pe numele lui exista o plangere penala pentru fals, uz de fals si uzurpare de titluri.

Coraci a declarat ca adunarea generala a fost convocata statutar, la cererea unei cincimi din membrii UGIR, iar afisul este "lovit de nulitate" deoarece nu este semnat, desi este parafat cu o stampila mai veche a Colegiului director al Uniunii, stampila care, potrivit acestuia, a fost anulata in urma cu doi ani. Coraci a mai spus ca cine vrea sa-l conteste o poate face in instanta.

Pe de alta parte, Marius Eugen Opran, care detine functia de presedinte al UGIR 1903, a declarat, pentru Agerpres ca "Domnul Cezar Coraci nu avea dreptul sa convoace Adunarea Generala, deoarece mandatul de presedinte i-a expirat in data de 14 octombrie 2010, lucru confirmat de documentele de la Ministerul Justitiei si Ministerul Muncii. Adunarea Generala nu poate fi convocata decat de: presedinte, de Consiliul National sau de o cincime din numarul de membri ai UGIR 1903".

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#Coraci director Ugir, #director nou Ugir, #Ugir conducere , #Stiri Companii