Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

iNES GROUP preia integral furnizorul de certificate digitale DigiSign

iNES GROUP preia integral furnizorul de certificate digitale DigiSign
iNES GROUP preia integral actiunile DigiSign, membru al companiei din 2009.iNES GROUP preia integral actiunile DigiSign, membru al companiei din 2009. Ca parte a iNES GROUP, DigiSign a dus mai departe valorile companiei, devenind un lider ca autoritate de certificare electronica.

iNES GROUP mentine o pozitie activa pe segmentul sau de piata, atent la oportunitatile de business. Compania pune accent pe tehnologii inovatoare, eficienta operationala si suport 24/7 oferit clientilor. Cu o strategie orientata pe client si calitate premium, iNES GROUP asigura excelenta serviciilor sale.

DigiSign continua sa simplifice actiunile din mediul electronic, fiind permanent axat pe beneficii si sprijin acordat clientilor. Astfel, DigiSign este singurul furnizor de semnatura electronica din Romania, care asigura serviciul de suport tehnic 24/7, la obtinerea, reinnoirea, instalarea sau utilizarea semnaturii electronice.

In plus, DigiSign asigura cea mai rapida cale de obtinere si reinnoire a semnaturii electronice precum si promotii pe tot parcursul anului. Direct din fata propriului calculator, utilizatorii semnaturii electronice DigiSign detin controlul privind confidentialitatea si integritatea datelor, prin eficienta si minim de efort, resurse materiale si de timp.

DigiSign, membru al iNES GROUP, este unul dintre principalii furnizori din domeniul serviciilor de infrastructura a cheii publice (PKI) si securitatea tehnologiei informatiilor. DigiSign este autoritate de certificare care permite afacerilor si consumatorilor sa comunice si sa incheie cu incredere tranzactii prin retelele digitale.

Despre iNES Group

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, care ofera servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IT&C, Telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate). Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul serviciu IPTV din Romania - televiziune digitala prin fibra optica, inclusiv transmisie de canale HD - ca parte din pachetul iNES Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1082 ori