Generatia oamenilor care ne inspira

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 10:07
1267 citiri
Generatia oamenilor care ne inspira
foto: cariereonline.ro

Cea de-a treia editie a decernarii premiilor de excelenta din cadrul Galei Premiilor CARIERE "Noua generatie" va avea loc in data de 8 decembrie 2015, la Le Chateau, intr-un spatiu festiv, in care stilul modern se impleteste cu luxul clasic.

Evenimentul este dedicat tinerelor valori, oamenilor curajosi, pasionati, intreprinzatori si decisi, care isi dedica timpul si energia proiectelor in care cred.

Anul acesta vor fi premiati cei care pun proiectele in miscare, oameni care ne inspira, care au adus valoare business-urilor sau industriilor in care lucreaza, au transformat echipe, culturi, atitudini.

Se vor acorda premii de excelenta reprezentantilor noii generatii care preia stafeta, la urmatoarele 10 categorii:

  • MANAGEMENT - NOUA GENERATIE
  • INOVATIE- PRODUS IN ROMANIA
  • PROFESII LIBERALE
  • LIDERUL NOII GENERATII
  • EXPATI CARE SIMT ROMANESTE
  • TANARUL MANAGER HR
  • TINERI ANTREPRENORI
  • NOI CULTURI ORGANIZATIONALE
  • MENTORSHIP
  • REBEL PENTRU O CAUZA

In urma unui proces riguros de documentare si selectie realizat de catre jurnalistii revistei CARIERE, au fost nominalizati cate 5 profesionisti care se disting la fiecare categorie premiata, lista nominalizatilor fiind publicata pe site-ul www.gala-cariere.ro.

Nominalizarile vor fi supuse votului cititorilor printr-un chestionar publicat pe website-ul www.gala-cariere.ro, iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 8 decembrie, in cadrul Galei CARIERE.

Gala se va incheia cu momente de dans contemporan oferite de artistul Bogdan Bolohan si ritmuri de New Tango de trio-ul Accord Vibes.

Mai multe detalii despre povestile de succes ale acestor oameni speciali gasiti pe site-ul www.cariereonline.ro. Acestia cor putea fi votati, accesand www.gala-cariere.ro.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#gala premii cariere 2015, #eveniment premii oameni afaceri , #Stiri Companii