Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Electrica doneaza 120.000 de euro pentru Crucea Rosie si spitalul Marius Nasta

Electrica doneaza 120.000 de euro pentru Crucea Rosie si spitalul Marius Nasta
Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, sustine Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta prin acordarea unei sponsorizari in valoare de 30.000 euro in vederea achizitionarii de aparatura medicala.

Electrica Furnizare se alatura efortului de sustinere a celor care lupta in prima linie cu noul Coronavirus si acorda o sponsorizare, in valoare de 30.000 euro, Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, unitatea sanitara care va prelua cazurile cu infectii COVID-19 si comorbiditati respiratorii, din zona de sud a tarii, conform planului ALB al Ministerului Sanatatii.

Banii vor fi folositi pentru achizitia de aparatura medicala absolut necesara pentru tratarea pacientilor afectati de noul virus, precum si de echipamente de protectie pentru personalul medical.

"In contextul epidemiologic actual, Electrica Furnizare sprijina activ lupta impotriva COVID-19 prin dotarea Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta cu aparatura medicala atat de necesara pentru ingrijirea pacientilor afectati de virus. Impreuna vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, in care solidaritatea si sustinerea sistemului medical sunt imperative", a declarat Darius Dumitru MESCA, Director General Electrica Furnizare.

Electrica Furnizare sustine si "Campania nationala de informare si prevenire a contaminarii cu noul CORONAVIRUS", implementata de Crucea Rosie Romana, contribuind cu suma de 90.000 de euro pentru achizitia de masti sanitare de unica folosinta.

Electrica Furnizare a adoptat un plan de masuri speciale pentru protejarea sanatatii clientilor, partenerilor si angajatilor, limitarea unei potentiale extinderi a COVID-19, precum si pentru buna desfasurare a operatiunilor.

Astfel, Electrica Furnizare incurajeaza folosirea modalitatilor alternative de comunicare si de plata a facturilor de energie electrica si gaze naturale. Detalii, aici.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1082 ori