Electrica doneaza 120.000 de euro pentru Crucea Rosie si spitalul Marius Nasta

Joi, 26 Martie 2020, ora 18:02
115419 citiri
Electrica doneaza 120.000 de euro pentru Crucea Rosie si spitalul Marius Nasta
Foto: Facebook / Electrica Furnizare

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, sustine Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta prin acordarea unei sponsorizari in valoare de 30.000 euro in vederea achizitionarii de aparatura medicala.

Electrica Furnizare se alatura efortului de sustinere a celor care lupta in prima linie cu noul Coronavirus si acorda o sponsorizare, in valoare de 30.000 euro, Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, unitatea sanitara care va prelua cazurile cu infectii COVID-19 si comorbiditati respiratorii, din zona de sud a tarii, conform planului ALB al Ministerului Sanatatii.

Banii vor fi folositi pentru achizitia de aparatura medicala absolut necesara pentru tratarea pacientilor afectati de noul virus, precum si de echipamente de protectie pentru personalul medical.

"In contextul epidemiologic actual, Electrica Furnizare sprijina activ lupta impotriva COVID-19 prin dotarea Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta cu aparatura medicala atat de necesara pentru ingrijirea pacientilor afectati de virus. Impreuna vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, in care solidaritatea si sustinerea sistemului medical sunt imperative", a declarat Darius Dumitru MESCA, Director General Electrica Furnizare.

Electrica Furnizare sustine si "Campania nationala de informare si prevenire a contaminarii cu noul CORONAVIRUS", implementata de Crucea Rosie Romana, contribuind cu suma de 90.000 de euro pentru achizitia de masti sanitare de unica folosinta.

Electrica Furnizare a adoptat un plan de masuri speciale pentru protejarea sanatatii clientilor, partenerilor si angajatilor, limitarea unei potentiale extinderi a COVID-19, precum si pentru buna desfasurare a operatiunilor.

Astfel, Electrica Furnizare incurajeaza folosirea modalitatilor alternative de comunicare si de plata a facturilor de energie electrica si gaze naturale. Detalii, aici.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#Electrica Furnizare donatii, #donatii spitale , #Stiri Companii