Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Diverta este noul partener al aplicatiei VirtualCards

Diverta este noul partener al aplicatiei VirtualCards


Diverta este noul partener al aplicatiei VirtualCards. Astfel, cardul de fidelitate Club Diverta poate fi emis direct in smartphone. Telefonul este aratat la casa, iar persoana beneficiaza pe loc de avantajele dedicate membrilor Clubului Diverta.

Aplicatia VirtualCards ofera beneficiul de a putea intra in posesia cardului de fidelitate Club Diverta cu propriul smartphone. Totodata, cumparatorii Diverta care au deja in portofel cardul de fidelitate, il pot transfera acum in telefon, doar prin scanarea codului de bare afisat pe acesta.

Prima data, persoana va descarca aplicatia VirtualCards, disponibila gratuit in GooglePlay si App Store. Din lista predefinita de comercianti va fi accesat Diverta Club. Utilizatorului i se afiseaza doua optiuni: Adauga card existent, in cazul in care detine deja cardul de plastic si doreste sa il transfere in telefon, respectiv Solicita card virtual, pentru a deveni instant posesor al cardului Club Diverta.

Citeste mai multe despre Diverta este noul partener al aplicatiei VirtualCards pe Hit.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1474 ori
Citeste mai multe desprevirtualcards diverta partener diverta