Curățenie și igienă profesională la tine acasă: Descoperă serviciile de top oferite de Igrun

Miercuri, 05 Iulie 2023, ora 17:32
366 citiri
Curățenie și igienă profesională la tine acasă: Descoperă serviciile de top oferite de Igrun
FOTO: igrun.ro

Indiferent dacă vrei să aduci o notă proaspătă în locuința ta sau să redai strălucire canapelei preferate, Igrun este alegerea perfectă pentru tine. Cu o experiență vastă în domeniul curățeniei și cu o echipă de profesioniști dedicați, Igrun îți oferă cele mai eficiente și complete servicii de curățenie.

Servicii de curățenie la tine acasă

Igrun oferă servicii de curățenie, la domiciliu, pentru persoanele fizice. Tocmai de aceea echipa s-a specializat în curățare și igienizare canapele, saltelele și fotolii, direct la domiciliul clientului. Echipa de experți va ajunge la tine gratuit, în urma unei programări telefonice.

Firma de curățenie Igrun oferă servicii de curățenie în Focșani, Bacău, Brăila, Galați și Buzău. În afara orașelor menționate, se aplică o taxă de transport de 1.2 lei pe kilometru. Cu toate acestea, echipa este pregătită să ajungă la tine oriunde te-ai afla.

Când vine vorba de curățarea canapelelor și saltelelor, profesioniștii companiei utilizează o tehnologia de ultimă generație pentru a se asigura că rezultatele depășesc orice așteptări tale. Procesul de curățare canapea sau spălare canapea implică utilizarea unui aparat de injectare-extracție de la Karcher, însoțit de detergenți profesionali specializați. Cu ajutorul acestui aparat și a detergenților folosiți, sunt eliminate atât bacteriile cât și acarienii, astfel încât sănătatea ta și a familiei să nu fie pusă în pericol. În plus, compania oferă inclusiv servicii de curățare canapea piele, nu doar din materiale textile.

De asemenea, serviciile de igienizare cu abur, asigură eliminarea completă a murdăriei și a microorganismelor nedorite.

Ai un copil mic, iar salteaua este pătată și miroase urât? Petele și mirosurile neplăcute vor deveni doar o amintire. Echipa Igrun oferă servicii de spălare saltea, utilizând detergenți profesionali de înaltă calitate, special concepuți pentru a elimina mirosul de urină, vărsături și alte pete persistente. Astfel, se asigură servicii de curățare saltele de înaltă calitate.

Servicii de curățenie tapițerie auto

Igrun nu se axează însă doar pe curățenia și igienizarea mobilierului tapițat din locuința ta, ci oferă și servicii de curățenie și igienizare a tapițeriei auto, indiferent că este vorba despre curățare tapițerie piele sau textilă.

Oferim servicii specializate de curățare a tapițeriilor auto, pentru a-ți asigura că vehiculul tău rămâne mereu proaspăt și impecabil.

Înțelegem că tapițeriile mașinii tale pot fi expuse la pete și murdărie, datorită uzurii zilnice. De aceea, serviciile noastre de curățare a tapițeriilor auto sunt concepute pentru a-ți reda strălucirea și prospețimea interioară.

Astfel, dacă ai nevoie de curățare tapițerie textilă sau de piele, echipa de profesioniști Igrun este pregătită să se ocupe de fiecare detaliu. Utilizând tehnici de curățare avansate, inclusiv metode de detailing specializate, sunt eliminate petele, murdăria și mirosurile neplăcute din autoturism.

Pentru tapițeriile din material textil, folosim tehnologia de injecție-extracție pentru a îndepărta eficient murdăria și petele încăpățânate. Astfel, vei obține o tapițerie curată și proaspătă, care îți oferă un plus de confort în propriul autoturism.

În cazul tapițeriilor din piele, echipa aplică metode delicate și detergenți specializați pentru a curăța eficient suprafața fără a o deteriora.

De se să alegi Igrun?

Indiferent de serviciile de curățenie de care ai nevoie - curățare canapea, saltea sau tapițerie auto - Igrun este alegerea perfectă. Un motiv pentru a alege Igrun este garanția oferită. Compania se angajează să ofere un retuș gratuit, în termen de 7 zile, dacă rezultatele nu sunt cele așteptate. În plus, asigurarea de răspundere civilă pentru prestarea serviciilor de curățenie, te protejează împotriva daunelor care ar putea fi provocate în timpul sesiunii de curățenie. Iar pentru o siguranță deplină, poți apela la servicii de supraveghere video.

Nu mai amâna curățenia saltelei, canapelei sau fotoliilor! Apelează la serviciile de curățenie oferite de Igrun și redă strălucirea locuinței tale.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#companie curatenie, #igrun , #Stiri Companii