Cum alegi paharele potrivite pentru servirea băuturii în cafeneaua ta?

Miercuri, 01 Martie 2023, ora 18:35
29 citiri
Cum alegi paharele potrivite pentru servirea băuturii în cafeneaua ta?
FOTO: unsplash.com

Cafeaua este una dintre bauturile preferate ale oamenilor, fiind chiar si un moment de relaxare pentru foarte multi dintre ei. Tocmai din acest motiv, intr-o cafenea trebuie sa se regaseasca foarte multe tipuri de bauturi pe baza de cofeina. In acest articol vei gasi informatii legate despre cum trebuie sa-ti alegi paharele potrivite pentru fiecare tip de bautura servita in cafeneaua ta.

Tipuri de bauturi servite la cafenea

Exista multe tipuri de bauturi servite intr-o cafenea. Mai jos vei gasi o lista cu cele mai populare bauturi pe baza de cofeina din cafenele.

Printre cele mai cunoscute bauturi se numara espresso, espresso macchiato, americano, cortado, cappuccino, alproccino, caffe latte, flat white, mocha si multe altele. La aceste bauturi se pot adauga diferite ingrediente sau arome pentru a modifica gustul pentru placul fiecaruia. Spre exemplu, se pot face anumite bauturi cu lapte vegetal, lapte soia, diferite siropuri etc.

Alegerea corecta a paharului pentru fiecare bautura

Fiecare bautura servita intr-o cafenea trebuie sa fie servita corect, intr-un anumit tip de pahar, special conceput pentru acea bautura. Alegerea paharelor pentru bauturi pe baza de cofeina se face in functie de dimensiune.

Paharele potrivite pentru espresso sunt cestile espresso deoarece au dimensiunea potrivita, si anume un gramaj mai mic.

Cestile pentru cappuccino sunt mai mari, fiind astfel potrivite pentru acest tip de bautura.

Paharele pentru latte au o dimensiune si mai mare deoarece aceasta bautura se face cu mai mult lapte. In magazinele speciale vei gasi si pahare apa HoReCa, acestea fiind indispensabile intr-o locatie precum o cafenea.

Modele pahare si cesti recomandate

In magazinele de specialitate vei gasi foarte multe cesti cafea HoReCa si pahare pentru bauturi pe baza de cafea, confectionate din diferite materiale de inalta calitate pentru a oferi rezistenta si bineinteles, cu un design placut.

Cea mai noua colectie de la RoseHome este colectia de pahare pentru bauturi calde Omagio. Aceasta colectie detine pahare confectionate din sticla borosilicata, avand perete dublu. Acestea se pot folosi la cuptorul cu microunde, iar dupa utilizare se pot curata la masina de spalat vase. Design-ul paharelor este foarte interesant, fiind placut si potrivit pentru orice locatie de HoReCa.

Aceasta colectie detine cana latte, ceasca cappuccino, ceasca cafea, ceasca espresso, ceasca cappuccino cu maner, pahar irish, toate fiind cu perete dublu.

De asemenea, pe site sunt disponibile o multime de alte pahare si cesti concepute special pentru bauturile pe baza de cofeina.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#bautura, #cafenea, #bautura cafenea , #Stiri Companii