Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Contract estimat la 19 milioane euro pentru finalizarea centurii Tecuci

Contract estimat la 19 milioane euro pentru finalizarea centurii Tecuci


CNADNR cauta constructori pentru finalizarea centurii Tecuci (judetul Galati), dupa ce a reziliat anul trecut contractul incheiat cu firma portugheza Soares da Costa, si estimeaza ca lucrarile vor costa pana la 83,9 milioane lei (19 milioane euro), inclusiv TVA.

Contractul are o valoare estimata de 67,7 milioane lei, fara TVA, suma la care se vor raporta ofertantii pentru propunerea financiara, si poate fi suplimentat cu 9,78 milioane lei, fara TVA, in cazul in care CNADNR va opta pentru achizitionare unor lucrari suplimentare, potrivit Mediafax.

Termenul pentru finalizarea acordului este de trei ani de la data atribuirii.

Lucrarile, finantate cu fonduri europene si bani de la bugetul de stat, vor fi adjudecate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Constructorii interesati de acest proiect pot depune ofertele sau cererile de participare pana la 9 octombrie.

Compania portugheza Soares da Costa a castigat la inceputul anului 2012 contractul pentru constructia soselei de 7 km, avansand o oferta de 49,01 milioane lei (11,27 milioane euro).

CNADNR a comunicat pentru MEDIAFAX ca acordul a fost reziliat in noiembrie 2013, gradul de executie la acest moment fiind de 14%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1217 ori