Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cine este romanul numit la conducerea diviziei Philips Healthcare pentru sud-estul Europei

Cine este romanul numit la conducerea diviziei Philips Healthcare pentru sud-estul Europei


Alexandru Popescu, fost director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, care l-a inlocuit pe Robert Armstrong, va conduce operatiunile din Europa de Sud-Est ale Philips Healthcare, divizia de servicii de sanatate a grupului olandez Philips.

"Incepand de astazi (luni, n.r.), Alexandru Popescu devine noul director general Philips Healthcare pentru sud-estul Europei. Principalele obiective ale noului director general Philips Healthcare sunt dezvoltarea strategica si operationala a business-ului, precum si consolidarea pozitiei companiei ca lider in ingrijirea sanatatii. Alexandru Popescu va dezvolta si implementa strategia Philips Healthcare in Romania si in tarile din sud-estul Europei unde compania este prezenta", se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Mediafax.

Pana in prezent, Alexandru Popescu a ocupat functia de director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, conducand operatiunile companiei din Romania, Bulgaria si Republica Moldova. Are o experienta de 15 ani in industria de sanatate si comert, fiind specializat in achizitii si investitii, branding si identitate, precum si in dezvoltarea companiei.

De-a lungul timpului, Popescu a indeplinit functii de conducere in companii medicale precum ISIDA, Regina Maria, Euromedic si Medicover, avand atat responsabilitati operationale, cat si strategice.

Philips Healthcare asigura servicii in domeniul radiologiei, cardiologiei, oncologiei si pentru asistenta medicala la domiciliu si are aproximativ 37.000 de angajati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1356 ori