Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Chemical Company lanseaza "Dr. Chemical" - noua gama profesionala de dezinfectanti avizata de Institutul National "Cantacuzino"

Chemical Company lanseaza "Dr. Chemical" - noua gama profesionala de dezinfectanti avizata de Institutul National "Cantacuzino"


Chemical Company S.A. a primit aviz favorabil de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico - Militara "Cantacuzino" pentru a pune pe piata doua solutii profesionale pe baza de alcool 70% v-v si clorura de benzalconiu, cu rol de dezinfectant pentru maini si suprafete:

- Dr. Chemical - Dezinfectant pentru maini - formula profesionala, fara aldehide si fenoli, cu efect puternic bactericid datorita compozitiei extrem de eficiente a substantei active biocide produse in Elvetia pe baza celor mai noi tehnologii si dezvoltat dupa o reteta recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii

- Dr. Chemical - Dezinfectant pentru suprafete expuse la atingere - formula profesionala, fara aldehide si fenoli, cu eficienta bactericida testata si avizata pentru igienizarea oricarui tip de suprafete si a oricarui obiect cu care se intra in contact, respectand instructiunile de utilizare.

Noua gama de dezinfectanti "Dr. Chemical" este special creata pentru spitale si profesionistii implicati direct in lupta impotriva noului virus si a fost dezvoltata de catre Departamentul de Cercetare Chemical Company, pe baza retetelor imbunatatite recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru stoparea raspandirii Covid-19.

Substantele active din compozitia acestor produse sunt aprobate de Comisia Europeana si au un efect puternic bactericid, actionand eficient impotriva E-coli, Pseudomonas aeruginosa, Stafilococ auriu si Enterecoccus hirae.

Produsele "Dr. Chemical" au fost avizate ca dezinfectanti, in regim de urgenta, de catre Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico - Militara "Cantacuzino", pe baza standardului 13727+A2, si se afla in curs de avizare pentru efectul virucid impotriva Covid-19.

"Ceea ce diferentiaza noile produse "Dr. Chemical" de alti dezinfectanti de pe piata este formula profesionala si eficienta bactericida, testata si avizata, a combinatiei dintre alcoolul etilic si clorura de alchil (C12-16) dimetilbenzil amoniu impotriva bacteriilor.

Specialistii nostri in Cercetare-Dezvoltare s-au mobilizat intr-un timp foarte scurt si au reusit sa gaseasca aceasta formula expert.

Acum deja lucram la sinteza substantei active cu efect biocid pentru a dezvolta noi formule imbunatatite si a nu depinde de importuri, in contextul in care comercializarea ei a fost restrictionata in Uniunea Europeana, pentru a putea fi folosita in lupta cu Covid-19 in
tarile producatoare.

Avantajul nostru este ca o putem sintetiza in fabrica noastra de la Iasi, avem stoc disponibil pentru a asigura necesarul de dezinfectanti si putem dubla capacitatea de productie pentru a ajunge la 10 tone/zi.

Ne bucuram ca in aceste momente grele putem oferi personalului medical, dar si publicului larg, solutii profesionale, testate si avizate ca dezinfectanti, pentru a lupta eficient impotriva Covid 19."
, a declarat Radu Ciobanu, Managerul Chemical Company.

Noua gama profesionala de dezinfectanti premium va fi comercializata sub brandul "Dr.
Chemical" si este deja disponibila spre vanzare direct de la producator, prioritate in acest moment avand institutiile din linia intai care se lupta cu pandemia de Coronavirus. In scurt timp, gama va fi extinsa cu produse destinate inclusiv publicului larg si va fi disponibila pe www.drchemical.ro.

Comenzi & informatii suplimentare: vanzari@chemical.ro

Chemical Company

Cu o experienta de peste 26 ani in producerea de substante chimice personalizate, organice si anorganice de inalta puritate, Chemical Company S.A., din Iasi, este una dintre cele mai importante companii de profil cu capital 100% romanesc si partener strategic pentru 14 industrii cheie din Romania.

Cu o cifra de afaceri anuala de 2.500.000 Euro si o preocupare permanenta pentru reinvestirea profitului, Chemical Company investeste in fiecare an peste 15% din cifra de afaceri in dezvoltarea continua, prin valorificarea resurselor umane si achizitia de utilaje industriale, echipamente specializate, aparatura moderna de laborator, facilitati de productie si depozitare.

Cele mai noi directii de dezvoltare Chemical Company vizeaza atat incheierea de parteneriate strategice noi cu importante companii din Europa pentru productia de intermediari pentru sinteza substantelor active farmaceutice cu valoare adaugata mare, cat si dezvoltarea gamei comerciale KLOER, care include solutii profesionale de tratare a apei din piscina, dar si a altor game comerciale noi.

Afla mai multe: www.drchemical.ro www.chemicalcompany.eu www.kloer.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2072 ori
Citeste mai multe despredezinfectanti COVID19 Chemical Company