Cel mai nou eveniment Gomag MeetUp are loc la Iași, pe 20 iunie. Vezi lista speakerilor

Joi, 15 Iunie 2023, ora 17:15
109 citiri
Cel mai nou eveniment Gomag MeetUp are loc la Iași, pe 20 iunie. Vezi lista speakerilor
FOTO: gomag.ro

Echipa Gomag organizează cea mai nouă conferință pentru antreprenorii și oamenii pasionați de eCommerce din Iași.

Gomag MeetUp Iași are loc pentru prima oară în această zonă pe 20 iunie 2023, la Hotel International Iași, sala Colocvium, și pune la bătaie doar 100 de locuri pentru cei interesați să participe.

Înscrierile la Gomag MeetUp Iași sunt deschise pentru puțin timp, cu o ofertă Early Bird - la doar 29 de euro, și se închid duminică, 18 iunie.

Pe lângă accesul la eveniment și la experiențele pregătite, biletul include un bonus in valoare de 1289 de lei, constând în materiale educative și cursuri online, în Academia de eCommerce Gomag.

Dacă ești din Iași, Neamț, Botoșani, Suceava, Bacău, Vaslui sau îți dorești de mult timp să participi la o conferință Gomag în această zonă, acum e momentul să îți rezervi bilete, înainte ca acestea să se epuizeze.

Despre ce se vorbește la Gomag MeetUp Iași?

Speakerii invitați vor aborda subiecte precum strategii de digital marketing, Facebook & Google Ads, tehnici de vânzare, maximizarea impactului pe care îl au funcționalitățile Gomag, povești de business care te inspiră și multe altele.

Printre cei care vor urca pe scena evenimentului se numără Cosmin Dărăban (Gomag), Ionuț Radu Munteanu (Reefkig & WebDigital), George Rășchitor (Sinaps), Adrian Prisecaru (Dezmembraru), Raluca Rășchitor (DinoKids), Andreea Rusz (Gomag) etc.

Evenimentul începe la ora 15:00 cu recepția participanților, iar conferința ia startul la ora 16:00. Gomag MeetUp Iași se desfășoară timp de aproximativ 5 ore, până la 20:30 și include un concurs cu premii pentru participanți.

Pe lângă prezentările practice susținute de speakerii invitați, participanții au ocazia să interacționeze cu reprezentanții partenerilor Gomag (agenții de marketing, de exemplu), astfel încât să deschidă discuții valoroase și să încheie potențiale parteneriate.

Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locație.

Gomag MeetUp Iași este un eveniment organizat de echipa Gomag și moderat de Andreea Rusz, Team Leader Gomag.

Pentru cine este Gomag MeetUp Iași?

Evenimentele Gomag atrag diverși oameni, însă toți aceștia sunt pasionați de creștere și interesați să descopere sau să își construiască propriile oportunități.

Dacă vinzi deja online și ai o afacere pe care vrei să o scalezi, să obții mai mult profit, evenimentul îți asigură acces la cele mai noi informații și tendințe gata de pus în aplicare, precum și la potențiali parteneri care să te ajute să îți atingi obiectivele.

Dacă ești un viitor antreprenor și tocmai vrei să deschizi un business, la Gomag MeetUp Iași găsești soluții și răspunsuri pentru întrebările tale.

Dacă ești deja client sau partener Gomag, echipa prezentă la eveniment este bucuroasă să te cunoască. Poți discuta direct cu reprezentanții Gomag și să primești informații despre ceea ce te interesează legat de platformă și creșterea afacerii tale.

De asemenea, la conferință sunt pregătite oportunități și pentru oamenii de marketing, angajații interni ai diverse firme, freelanceri, bloggeri, influenceri, studenți sau pur și simplu oameni pasionați să afle cele mai noi lucruri din marketing și eCommerce.

În orice categorie te regăsești, trebuie să știi că mai ai puțin timp la dispoziție să te înscrii.

Gomag MeetUp Iași se întâmplă în curând, pe 20 iunie 2023, la Hotel International Iași, sala Colocvium. Vei pleca de acolo nu doar cu un pachet inestimabil de informații, ci și checklist-uri și alte materiale valoroase.

Înscrie-te și profită de oferta Early Bird. Nu uita că la achiziția biletului, primești acces instant la o colecție de materiale bonus în valoare de 1289 de lei, în Academia de eCommerce Gomag.

Înscrie-te și tu la Gomag MeetUp Iași - numărul locurilor disponibile scade repede!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 3500 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum servicii dedicate de plată și livrare prin GPayments și GShipments, Gomag Insights - instrument de marketing all-in-one, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 160+ de aplicații presetate.

Înregistrează-te acum https://www.gomag.ro/blog/meetup-iasi/

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#antreprenoriat, #strategii de succes, #marketing, #Gomag , #Stiri Companii