Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Camera de Comert premiaza cele mai performante companii romanesti

Camera de Comert premiaza cele mai performante companii romanesti
Camera de Comert Nationala premiaza companiile romanesti in cadrul evenimentului Topul National al Firmelor, activitate de traditie a Sistemului Cameral in beneficiul comunitatii de afaceri.

Celebrat in cadrul unei Gale la care vor participa cca. 500 de invitati - companii, reprezentanti ai Autoritatilor, ai Corpului Diplomatic, Topul National - editia a XXI-a marcheaza noua strategie de dezvoltare a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, centrata cu prioritate pe masuri ce contribuie in mod real la consolidarea continua a mediului de afaceri din Romania, prin cresterea nivelului comertului intern si extern si internationalizarea companiilor romanesti.

Editia a XXI-a din 2014 a Topului National al Firmelor, reflectata pe site-ul oficial al evenimentului www.tnf.ro, claseaza pe primele locuri la nivel national 6.486 operatori economici: 589 de firme care activeaza in cercetare, dezvoltare si high-tech; 2.393 de companii industriale; 346 de firme din domeniul agricol, pescuit sau piscicultura; 281 de firme de constructii; 1.955 din sectorul serviciilor si 922 din comert-turism. Dintre acestea, 919 firme primesc Premiul National (locul I), in timp ce 797 de companii se claseaza pe locul II si 717 companii pe locul III.

Companiile premiate in cadrul Topului National al Firmelor sunt selectate pe baza unei metodologii complexe si unitare la nivel national, implementata de intregul Sistem Cameral romanesc, in toate judetele tarii.

Topul National al Firmelor 2014 se desfasoara pe 06 noiembrie la Romexpo.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 961 ori
Citeste mai multe despreTNF top firme camera comert