ANTREPRENORUL ROMÂN SEBASTIAN CELEA, FUZIUNE CU ROTA CAPITAL

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 19:36
499 citiri
ANTREPRENORUL ROMÂN SEBASTIAN CELEA, FUZIUNE CU ROTA CAPITAL
FOTO: ccrl.ro

2023 începe mai mult decât promițător pentru Capital Finance Limited, compania de brokeraj a lui Sebastian Celea! Omul de afaceri a semnat un parteneriat cu una dintre cele mai cunoscute firme de intermediere financiară, Rota Capital, parte a grupului Rota International Holding!

CUM ÎL INFLUENȚEAZĂ PE OMUL DE AFACERI PARTENERIATUL?

Apărută în anul 2017, Capital Finance Limited a atins o cifră de afaceri de 10 milioane de euro în 2021, iar datele pentru 2022 ar putea indica un traseu ascendent: 15 milioane de euro se așteaptă Sebastian Celea să adune compania sa în anul care tocmai s-a încheiat. De-a lungul timpului, Capital Finance Limited a atras interesul mai multor investitori internaționali, dar, în cele din urmă, totul s-a concretizat alături de Rota Capital. Parteneriatul a fost încheiat chiar în prima lună din 2023. Pentru Sebastian Celea, acest pas înseamnă expunere la nivel mondial, într-un domeniu extrem de competitiv.

SEBASTIAN CELEA, CEO CAPITAL FINANCE LIMITED: “Am refuzat propunerea inițială a Rota Capital de a preda portofoliul de clienți. Am apreciat că o fuziune este benefică pentru ambele părți, deoarece în acest mod câștigurile ar fi semnificativ mai importante.”

Parteneriatul aduce pentru Capital Finance Limited, spune omul de afaceri, 20 de milioane de euro la capitalul social. De cealaltă parte, Rota Capital reușește să își extindă serviciile de brokeraj.

De la înființare și până în prezent, compania lui Sebastian Celea s-a remarcat datorită serviciilor de calitate oferite clienților, soluțiile financiare inteligente propuse acestora ridicându-se la peste 100 de milioane de euro. Datorită rezultatelor, antreprenorul român a fost menționat, în repetate rânduri, inclusiv de celebra agenție de știri americană Bloomberg.

Rota Capital, filială a Rota International Holding, are ca obiectiv principal creșterea calității și a competitivității pe piețele pe care este prezentă, pentru a atinge așteptările clienților și ale partenerilor.

CINE ESTE SEBASTIAN CELEA?

Cunoscutul om de afaceri este, totodată, și președintele Camerei de Comerț România-Letonia, din această postură încercând permanent să contribuie la dezvoltarea relațiilor de colaborare între cele două state, inclusiv prin proiecte care aduc împreună oameni de afaceri cu viziune. În 2022, Sebastian Celea s-a făcut remarcat și prin numeroasele acțiuni caritabile pe care le-a inițiat. Unele dintre ele s-au concentrat pe îmbunătățirea situației ucrainenilor sosiți în România: omul de afaceri le-a facilitat transportul spre zone sigure, dar i-a ajutat și să se integreze pe piața muncii, pentru a reveni la o viață normală. Acțiunile sale caritabile s-au văzut și în lumea sportului, un domeniu pe care antreprenorul îl vede drept “o formă privilegiată de cultură”. Astfel, Sebastian Celea a făcut o reală misiune din sprijinirea tinerilor pugiliști români spre noi performanțe.

“România se poate mândri cu nenumărați sportivi talentați, unii nedescoperiți încă. Din păcate, pe foarte mulți posibiltățile materiale reduse îi forțează să abandoneze drumul pe care și l-au ales. Consider că este de datoria noastră să încercăm să limităm, pe cât posibil, acest lucru.”, declara omul de afaceri presei române în 2022.

Sebastian Celea a devenit sponsorul oficial al mai multor pugiliști, le-a promovat reușitele și le-a susținut cheltuielile impuse de antrenamente. Antreprenorul are de gând ca și în 2023 să continue și să extindă acțiunile de sprijin pentru sportivii români.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#sebastian celea, #rota capital, #fuziune , #Stiri Companii