Antreprenorii din sud-vestul țării sunt invitați la Gomag MeetUp Timișoara pe 15 iunie 2023

Joi, 08 Iunie 2023, ora 16:55
131 citiri
Antreprenorii din sud-vestul țării sunt invitați la Gomag MeetUp Timișoara pe 15 iunie 2023
FOTO: gomag.ro

Caravana conferințelor regionale Gomag continuă cu o nouă ediție Gomag MeetUp, la Timișoara.

Evenimentul are loc pe 15 iunie 2023, la Hotel Lido, sala Diamond, iar numărul de participanți este limitat la 100 de persoane - pentru a asigura o atmosferă productivă, cu informații 100% aplicabile și oportunități de networking & creare parteneriate de durată.

Înscrierile la Gomag MeetUp Timișoara continuă cu oferta Early Bird la 29 euro, valabilă până pe 11 iunie.

Organizatorii au pregătit și un bonus instant la înregistrare, format din materiale educative și cursuri în Academia Gomag, în valoare de 1289 lei.

Ești din Timiș, Arad, Bihor, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj sau ai așteptat de mult timp o conferință Gomag în apropiere de zona ta? Acum e momentul să profiți de +5 ore de conținut educațional extraordinar, interacțiuni 1 la 1 cu speakerii invitați și discuții cu antreprenori și oameni pasionați de aceleași subiecte ca tine.

Rezervă bilete la eveniment și bucură-te de oportunitate!

Înscrierile sunt deschise până marți, 13 iunie 2023, sau până se ocupă toate locurile (scenariul cel mai probabil, având în vedere istoricul evenimentelor Gomag organizate până acum).

Programul Gomag MeetUp Timișoara

Recepția invitaților la eveniment are loc între orele 15:00 și 16:00, iar conferința propriu-zisă începe la ora 16:00.

Vor urca pe scenă Cosmin Dărăban (Gomag), Călin Iepure (BIZZ.CLUB România), Daniel Ene (Limitless Agency), Eugen Predescu (DWF), Bogdan Băbălău-Maghiar (Action Mind), Lucian Hărdăuț (Viața-Altfel), Lucian Todoruț (MOBILADO), Sorin Grecu (Sportselect), Alin Câmpeanu (Magazinul de Șah) și Andreea Rusz (Gomag).

Subiectele abordate în prezentări ating întregul cadru ce formează un business profitabil în România, de la business mindset, strategii pentru o afacere durabilă, ABC în Facebook Ads, până la analiza și validarea produselor, SEO, tips & tricks pentru funcționalitățile din platforma eCommerce, strategii de marketing & vânzări, folosirea AI în lucrul de zi cu zi etc.

Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locație.

Gomag MeetUp Cluj este un eveniment organizat de echipa Gomag și moderat de Andreea Rusz, Team Leader Gomag.

Cel mai important motiv pentru care să participi la Gomag MeetUp Timișoara

Pentru o sumă modică primești acces la zeci de ani de experiență în business și marketing, de la oameni cu care poți interacționa inclusiv 1 la 1 în cadrul evenimentului.

Atmosfera electrizantă, schimbul de idei și lansarea unor informații în premieră sunt memorabile când participi la un astfel de eveniment.

Când le împarți cu alți oameni dornici să afle mai mult, să crească mai repede pe plan personal și profesional, oameni care sunt posibili parteneri de neînlocuit… dar pe care încă n-ai apucat să îi întâlnești.

Fă-ți un cadou la început de vară și află cele mai noi tendințe în domeniu, pentru a-ți depăși competitorii. Crește controlat și află ce strategii alternative viabile poți testa pentru a da avânt proiectului de care te ocupi.

E atât de simplu. Trebuie doar să rezervi câteva ore din timpul tău.

Gomag MeetUp Timișoara se întâmplă în scurt timp, pe 15 iunie 2023, la Hotel Lido, sala Diamond. Vei pleca de acolo nu doar cu un pachet inestimabil de informații, ci și checklist-uri și alte materiale valoroase.

Înscrie-te și profită de oferta Early Bird, valabilă până pe 11 iunie 2023. Nu uita că la achiziția biletului, primești acces instant la o colecție de materiale bonus în valoare de 1289 de lei, în Academia de eCommerce Gomag.

Înscrie-te și tu la Gomag MeetUp Timișoara - numărul locurilor disponibile scade repede!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 3500 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum servicii dedicate de plată și livrare prin GPayments și GShipments, Gomag Insights - instrument de marketing all-in-one, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 160+ de aplicații presetate.

Înregistrează-te acum https://www.gomag.ro/blog/meetup/

7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#Gomag, #antreprenori, #Gomag MeetUp Timisoara , #Stiri Companii