Ai carte, ai parte. Carturesti a deschis o librarie intr-o zona dominata de consum

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 12:45
2179 citiri
Ai carte, ai parte. Carturesti a deschis o librarie intr-o zona dominata de consum
Carturesti a deschis o librarie in "polul" cumparaturilor bucurestene

Carturesti a deschis o noua librarie in nordul Capitalei, in cadrul Baneasa Shopping Center, ca raspuns la solicitari venite din partea clientilor, stabilind un reper cultural intr-un zona dominata de consumu.

Noua librarie Carturesti are 600 metri patrati si a fost rezultatul colaborarii cu biroul de arhitectura Square One, care a realizat si conceptul altor spatii Carturesti din Bucuresti, Constanta si Iasi.

Amenajarea noii librarii imbina designul experimental cu sentimentul de familiaritate dat de brandul Carturesti.

Rafturile noii librarii cuprind peste 31.000 de titluri de carte, muzica si film, dar si o selectie speciala de ceaiuri, accesorii, papetarie si decoratiuni. Un loc deosebit este acordat designului romanesc, reprezentat prin proiectul ROD (Romanian Design) care aduce la raft produse inovatoare in serie limitata: decoratiuni interioare, accesorii si obiecte vestimentare, obiect utilitar, fotografie, grafica si jucarii.

Alte doua librarii Carturesti vor fi deschise luna viitoare

Alte doua spatii Carturesti vor fi deschise pana la sfarsitul lunii octombrie, ridicand numarul librariilor la un total de 16, care sunt localizate in noua orase, respectiv in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Arad, Suceava si Ploiesti.

Peste 15.000 de carti, in oferta Carturesti

Carturesti este un concept store care functioneaza ca o librarie si ca agent cultural implicandu-se activ in revitalizarea vietii artistice din Romania si in campanii de responsabilizare sociala, iar prima librarie a fost deschisa in anul 2000

Carturesti lucreaza cu peste 300 de furnizori din tara si din strainatate, oferind peste 15 mii de carti diferite, 5000 mii de albume muzicale, 1500 albume arta si 500 filme. Anual, Carturesti gazduieste peste 300 de evenimente culturale.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#librarie carturesti, #carturesti baneasa, #baneasa shopping, #librarie baneasa , #Stiri Companii