Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agenția SEO Cupcake raportează DUBLAREA solicitărilor pentru servicii de SEO în 2021

Agenția SEO Cupcake raportează DUBLAREA solicitărilor pentru servicii de SEO în 2021


Pandemia a adus multe schimbări în domeniul promovării afacerilor. Din ce în ce mai mulți antreprenori, indiferent de mărimea companiei, au început să vadă publicitatea online ca fiind cea mai bună metodă pentru a căpăta vizibilitate la nivel local și național.

Acest lucru se datorează nevoii de a-și transfera activitatea în mediul online, pe toate planurile, inclusiv cel al comunicării cu audiența vizată. Fără a comunica eficient cu clienții sau potențialii clienți, mai ales firmele mici pot întâmpina dificultăți în creșterea vânzărilor.

Cumpărătorii vor întotdeauna să găsească cea mai bună variantă pentru nevoile lor, de aceea companiile pot veni întâmpinarea lor prin intermediul articolelor de blog de pe site-ul propriu. Nu doar că pot crește astfel încrederea clienților, dar vor putea să aibă o mai mare vizibilitate pe listele de căutare Google.

Pentru că cei mai mulți oameni interesați să cumpere o gamă largă de produse caută opțiunile disponibile pe Google, este esențial pentru orice firmă, indiferent că activează la nivel local sau național, să apară pe o poziție cât mai bună. Pentru a obține acest lucru, serviciile de SEO sunt o investiție pe care trebuie să o facă orice antreprenor.

Anul acesta, investițiile în zona de servicii SEO se estimează că vor crește în mod semnificativ, cu 25% față de anul precedent. Cuantumul investițiilor companiilor se ridică la aproximativ 7,5 milioane de euro, ceea ce înseamnă o creștere de 1,5 milioane față de sumele din 2020. Acest lucru aduce schimbări și pentru agențiile de SEO.

"Asistăm la o creștere a pieței de 25%, ceea ce arată relevanța din ce în ce mai crescută a serviciilor oferite de agențiile de SEO pentru creșterea succesului companiilor. Noi am observat noua tendință de anul trecut, dar o schimbare majoră a intervenit anul acesta, când solicitările de colaborare pentru promovarea prin intermediul serviciilor de SEO s-au dublat. Din ce în ce mai mulți antreprenori au înțeles că a comunica eficient și prin canalele adecvate cu audiența vizată este un element important al obținerii unui nivel bun de vânzări. Pentru noi, schimbările din domeniu au însemnat să ne adaptăm într-un mod nou la diferitele necesități de promovare ale colaboratorilor noștri", a declarat Cristian Bolocan, Head of SEO Department în cadrul agenției SEO Cupcake, care oferă încă din 2012 servicii de SEO, web și graphic design, precum și campanii PPC (pay-per-click).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 280 ori
Citeste mai multe desprearticole seo seo