Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

40 de companii se intrec in competitie pentru trofeele de excelenta in HR

40 de companii se intrec in competitie pentru trofeele de excelenta in HR
In fiecare an, companiile care au implementat proiecte valoroase in domeniul HR se intrec in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane. Anul acesta, 40 de companii asteapta data de 25 martie, cand vor afla daca se numara printre castigatorii unui trofeu de excelenta in resurse umane.

Gala Premiilor de Excelenta HR Club este singurul proiect prin care comunitatea de HR, impreuna cu directori generali din cadrul unor companii importante, recunosc profesionalismul in resurse umane prin acordarea celor mai inalte distinctii in domeniu.

Astfel, pe 25 martie 2015, intre orele 18:00 - 22:00, la Hotel JW Marriott, vor fi acordate premii pentru doua categorii, cu sase sectiuni:

1. Management General cu 2 sectiuni:

- Managerul de linie al anului

- Echipa CEO - HR a anului

2. Proiecte de Resurse Umane cu 4 sectiuni:

- Recrutare si Selectie (include proiecte de recrutare, internship, induction etc.)

- Managementul Performantei si Recompensarii (include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc.)

- Formare si Dezvoltare (include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc.)

- Strategie de Resurse Umane (include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc.)

Lista celor 40 de companii candidate si a celor 65 proiecte inscrise este disponibila pe microwebsite-ul evenimentului. Sectiunile-vedeta de anul acesta sunt: "Strategie de Resurse Umane" - cu 31 de proiecte candidate, si "Formare si Dezvoltare" - cu 23 de proiecte care se intrec in competitia pentru adjudecarea unui trofeu de Excelenta in Resurse Umane.

Pana la desemnarea castigatorilor, proiectele inscrise in competitie trec prin 3 etape de jurizare.

In prima etapa, echipa HR Club a parcurs aplicatiile in vederea excluderii din competitie a acelora care nu intrunesc criteriile eliminatorii.

In a doua etapa, proiectele au fost analizate de catre un juriu de specialisti, format din membri seniori ai HR Club, specialisti de renume.

In cea de-a treia etapa, juriul format din reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori care nu au proiecte inscrise in competitie au ales castigatorul din lista scurta furnizata de catre juriul de specialisti.

La fiecare editie, dupa desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club, este editat Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane - un volum ce contine detalierea celor mai apreciate proiecte de catre juriul Galei.

Cea mai recenta editie a Manualului cuprinde peste 30 de studii de caz, proiecte inscrise in competitie la Gala Premiilor de Excelenta din anul 2014.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1059 ori