Produse pentru protectia si sanatatea ta - numai pe altex.ro

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 18:39
1393 citiri
Produse pentru protectia si sanatatea ta - numai pe altex.ro
Produsele de protectie contra noului tip de coronavirus sunt la mare cautare/sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-applying-hand-sanitizer-3987146/

Pandemia noului virus ne-a invatat sa fim mai precauti si sa ne menajam mai mult sanatatea noastra si a celor din jur. Normele de igiena stricte sunt esentiale pentru a preveni imbolnavirea cu Covid 19, la fel ca si respectarea recomandarilor emise de autoritati. Astfel, masca de protectie, manusile de unica folosinta sau dezinfectantul au devenit accesorii indispensabile pentru viata noastra de zi cu zi. Mai mult decat atat, purtarea mastii a devenit obligatorie atunci cand ne aflam in spatii inchise.

Pentru a depasi cu bine aceasta perioada delicata pentru noi toti, Altex.ro a introdus in oferta sa produse pentru protectia si sanatatea noastra. De pe site putem comanda acum manusi de unica folosinta, dezinfectanti pentru maini, masti chirurgicale si multe alte accesorii extrem de folositoare pentru a ne feri de problemele de sanatate. Iata care sunt acestea:

Produse de protectie impotriva raspandirii virusurilor

Pe altex.ro este disponibila o intreaga gama de produse de protectie utile in lupta cu virusurile care pot fi achizitionate la cele mai mici preturi din piata. Din oferta magazinului online fac parte urmatoarele categorii de articole medicale indispensabile in combaterea infestarii cu Covid-19:

Masti de protectie respiratorie confectionate din bumbac, poliester sau material textil. Pe altex.ro sunt disponibile modele cu 2, 3, 4 sau 5 straturi de protectie, care pot fi folosite atat de catre copii cat si de catre adulti.

Manusi de unica folosinta, inclusiv manusi medicale de diferite marimi, confectionate din latex, nitril, sintetic sau vinil. Manusile sunt disponibile intr-o gama variata de culori, pentru a se integra cu usurinta in tinutele de zi cu zi.

Combinezoane de protectie din polipropilena, ideale pentru industria medicala si farmaceutica, alimentara etc. Modelele de pe altex.ro sunt eficiente si nu impiedica mobilitatea utilizatorului.

Viziere si ochelari de protectie care protejeaza impotriva particulelor de aer, lichide sau solide si care permite o foarte buna claritate. Aceste accesorii sunt usor de curatat si dezinfectat cu detergenti sau dezinfectanti.

Termometre digitale de frunte cu tehnologie inflarosu, special concepute pentru masurarea temperaturii corporale de la 3-5 cm distanta. Majoritatea modelelor de pe altex.ro sunt dedicate utilizarii indelungate si sunt foarte usor de folosit, furnizand rezultate precise.

Sterilizatoare wireless si cutii cu lampi bactericide pentru dezinfectarea obiectelor precum cheile, telefonul mobil, carduri, monete si bancnote, bijuterii, casti si multe altele.

Gel dezinfectant antibacterian de la branduri precum Dettol, Igienol, Hexisept, in format ultracompact pentru transportul facil in poseta sau in masina sau in recipiente cu volum mai mare, ce pot fi folosite acasa sau la serviciu pentru igienizarea mainilor si a suprafetelor.

Sanatatea este accesibila pe altex.ro

Pe altex.ro sunt disponbile o multime de multe alte produse care sa ne ajute sa avem grija de sanatatea noastra in orice moment. Cauti tensiometre, glucometre, aparate de fitness sau diverse accesorii wellness? Le poti comanda de pe site, la cele mai mici preturi din piata. Pe altex.ro sanatatea este accesibila!

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#pandemie, #produse de protectie , #Retail