Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bank Leumi a lansat cardul de credit Leumi Gold

Bank Leumi a lansat cardul de credit Leumi Gold

Bank Leumi Romana vrea sa se concentreze pe segmentul clientilor cu venituri peste medie, motiv pentru care a lansat cardul de credit Leumi Gold, pentru care banca spera sa atraga 1.000 de clienti inca din acest an, a declarat, miercuri, directorul diviziei de retail a bancii, Alin Alupei, conform NewsIn.

Produsul se adreseaza persoanelor cu venituri lunare de peste 700 euro, iar costurile cu Leumi Gold Card le depasesc pe cele ale unui card obisnuit, intrucat acesta ofera diverse servicii de asigurare si reduceri la partenerii comerciali.

Astfel, comisionul de emitere este de 10 euro, iar pachetul complet de servicii costa 6 euro lunar.

"Avem una dintre cele mai mici dobanzi din piata, constituita din rata Robor la 3 luni plus o marja de 9%.

Daca adaugam si comisioanele, se ajunge la o dobanda anuala efectiva (DAE) de aproximativ 18%", a explicat Alupei.

Banca a calculat DAE de 18,16% pentru un credit pe card de 20.000 lei, acordat pe o perioada de 3 ani, cu comision de analiza de 100 lei, comision anual de administrare de 1%, suma lunara de plata - dobanda aferenta creditului utilizat - 266 lei, considerand ca intreg creditul a fost utilizat, iar valoarea totala platibila este de 29.996 lei.

Alupei a precizat ca atragerea a 1.000 de clienti pentru acest produs ar permite bancii sa isi acopere cheltuielile aferente proiectului de lansare a cardului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1478 ori
Citeste mai multe desprebank leumi credite card