Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Auchan Retail Romania a deschis un nou magazin de proximitate in Bucuresti

Auchan Retail Romania a deschis un nou magazin de proximitate in Bucuresti
Magazinul MyAuchan Luica, cu o suprafata de vanzare de 560 de metri patrati, este situat pe strada Luica nr 164-168, la parter si mezanin, in sectorul 4. Orarul de functionare este de la 8:00 la 22:00, de luni pana duminica.

Noul magazin aduce formatul de proximitate MyAuchan si mai aproape de locuitorii Bucurestiului, oferindu-le o experienta la cumparaturi specifica Auchan si propunand o gama de 5000 de produse alimentare, nealimentare, precum si servicii suplimentare de plata a utilitatilor si Coffee corner.

Universul gastronomic pe care clientii il vor descoperi aici reuneste produse preparate pe loc, sandwich-uri si preparate ready to eat, salate, legume si fructe proaspete, produse bio, produse de bacanie, bauturi, lactate, mezeluri, carne proaspata, grill, produse de cofetarie, patiserie si panificatie proaspat coapta..

Prin deschiderea magazinului MyAuchan Luica, Auchan Romania ajunge la un numar de 21 de magazine MyAuchan la nivel national: 15 magazine in statii Petrom in cadrul parteneriatului Auchan Romania si OMV Petrom si 6 magazine MyAuchan independente - 4 in Bucuresti, 1 in Craiova si 1 in Cluj,

Magazinele MyAuchan completeaza reteaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum si a celorlalte concepte comerciale specializate: INEXTENSO, drogherii si LillaPois, Prin diversificarea formatelor sale, Auchan are ca obiectiv crearea unei experiente deosebite la cumparaturi prin acoperirea unei mari varietati de nevoi si prin adaptarea permanenta la cerintele consumatorilor.

Despre Auchan Retail Romania

Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri si o retea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, peste 10.000 de angajati, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele Auchan un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount generalizat, cu toate preturile mici, permanent. Auchan Romania realizeaza o serie de actiuni importante pentru promovarea activitatilor de responsabilitate sociala si integrare a tinerilor, dar si programe pentru protejarea mediului inconjurator care au drept scop gestionarea deseurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vanzare a unor produse care protejeaza mediul. 100.000 de copaci au fost plantati in 2017, in cadrul programului Mobilizatron. www.auchan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1346 ori