Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De ce avem nevoie de consultanta?

De ce avem nevoie de consultanta?

"A crede intotdeauna ca noi le stim pe toate, in cele din urma, se dovedeste a fi o greseala de management", a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner al eFin.ro, in cadrul emisiunii B2B Guide.

Primul pas pe care un manager trebuie sa-l faca in momentul in care se decide sa apeleze la o firma de consultanta este alegerea consultantului.

Acesta trebuie sa aiba experienta in respectivul domeniu, iar CV-urile reprezinta o baza importanta de selectie.

Un alt aspect important in alegerea firmei de consultanta este contractul. Acesta sumarizeaza intreaga relatie de colaborare. Contractul de consultanta trebuie sa prevada toate clauzele necesare pentru atingerea obiectivelor.

Pretul contractului poate fi stabilit in doua feluri. In cazul in care managerul doreste reducerea cheltuielilor, pretul contractului va fi legat direct de sumele ce se economisesc. Daca managerul doreste venituri mai mari, pretul contractului va fi legat de cresterea acestora.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2843 ori