Clasamentul celor mai bine platiti directori din IT se modifica. Vezi cine este pe primul loc

Duminica, 15 Iulie 2012, ora 15:12
1604 citiri
Clasamentul celor mai bine platiti directori din IT se modifica. Vezi cine este pe primul loc

Tim Cook, CEO Apple, il intrece pe directorul executiv de la Oracle, Larry Ellison in topul celor mai bine platiti directori. Bonusurile de 378 de milioane de dolari primite de Tim Cook pentru anul 2011 il fac pe Larry Ellison sa cedeze CEO-ului Apple prima pozitie.

Seful Oracle a castigat doar 77,5 milioane de dolari in 2011, potrivit unui raport citat de Business Insider.

Dar Cook, care a devenit CEO-ul Apple anul trecut, nu se poate, inca, bucura de bani. O mare parte din suma primita de el, 376,2 milioane de dolari, este formata din actiuni pe care le poate vinde abia peste 10 ani. I-au fost atribuite peste un milion de actiuni atunci cand a devenit CEO Apple. Aceste actiuni valoreaza, in prezent, peste 600 de milioane de dolari, potrivit sursei citate.

In 2011, Cook a trebuit sa se descurce cu un salariu de 900.000 de dolari si bonusuri de alti 900.000 de dolari. In plus, el a obtinut 11,1 milioane de dolari din vanzarea unor actiuni Apple pe care le-a primit acum doi ani.

De cealalta parte, nici Ellison nu are de ce sa se planga intrucat si el primeste bonusuri in actiuni, in valoare de 62,6 milioane de dolari.

Averea lui este estimata la 36 miliarde de dolari, ceea ce il plaseaza pe locul al treilea intr-un top al celor mai bogati oameni din America, prin urmare, nu are de ce sa fie suparat daca pierde prima pozitie pentru un an in fata lui Cook.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#cei mai bogati directori IT, #Tim Cook venituri, #bani Tim Cook , #Manageri