Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce pachet salarial a primit seful Yahoo pentru sase luni la conducerea companiei

Ce pachet salarial a primit seful Yahoo pentru sase luni la conducerea companiei


Seful Yahoo, Marissa Mayer, a primit un pachet salarial consistent pentru cele nici sase luni in care s-a aflat la conducerea companiei anul trecut.

Yahoo i-a acordat un pachet salarial de 36,6 milioane de dolari directorului general, Marissa Mayer.

Salariul lui Mayer, care are ca principala misiune revigorarea companiei, s-a situat la numai 454.862 dolari, la care s-a adaugat un bonus in bani de 1,12 milioane de dolari, potrivit Bloomberg.

Cea mai mare parte a pachetului salarial consta dintr-un bonus in actiuni cu valoare de circa 35 milioane de dolari, potrivit unui document transmis bursei din SUA.

Mayer a primit si alte beneficii in valoare de peste 40.000 de dolari, intre care servicii de securitate si asigurare de viata.

Yahoo a apelat la Mayer, fost vicepresedinte Google, in iulie anul trecut, dupa o serie de schimbari la nivelul managementului.

Noul sef al s-a concentrat pe recrutarea si pastarea angajatilor talentati, precum si pe achizitii si noi produse pentru transformarea companiei intr-un concurent mai puternic pentru Google si Facebook.

Actiunile Yahoo au crescut cu 59% incepand cu 17 iulie, data la care Mayer a preluat postul de director general.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1374 ori