Tu unde iti repari cutia automata de viteze a autoturismului?

Joi, 30 Iulie 2020, ora 15:09
1397 citiri
Tu unde iti repari cutia automata de viteze a autoturismului?
Reparatiile din domeniul auto sunt extrem de importante

De foarte multe ori atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui autoturism ne place sa punem in prim plan doar argumentele care sa recomande un anumit model de autoturism si care sa ne incurajeze sa facem respectiva alegere.

La fel poate fi si in cazul autoturismelor care functioneaza pe baza cutiei automate de viteze.

Este foarte tentant sa punem in prim plan avantaje precum fiabilitatea foarte ridicata a unui astfel de autoturism, libertatea mai mare de miscare a soferului si usurinta in a conduce un astfel de autoturism.

Insa de cealalta parte trebuie sa avem in vedere faptul ca aceste cutii automate de viteze sunt cu mult mai complexe comparativ cu cele manuale. Iar in cazul unei defectiuni reparatiile unei astfel de cutii automate de viteze trebuie sa fie efectuate in mod obligatoriu de catre o echipa de mecanici profesionisti.

Daca esti unul dintre soferii care conduc o masina pe cutie automata de viteze si ai nevoie de reparatii cutii automate, atunci trebuie sa stii ca service-ul auto Automatic Gearbox SRL din Bucuresti este cea mai buna alegere.

Servicii de reparatii cutii automate

Automatic Gearbox este unul dintre primele service-uri auto care a anticipat cresterea numarului de autoturisme pe cutie automata din Romania. In consecinta in urma cu mai bine de 15 ani cei de la aceasta unitate de service auto au decis sa se specializeze in reparatii cutii automate. Pentru ca in tara noastra era destul de dificil sa gasesti astfel de programe de instruire, intreaga echipa de mecanici a acestui service auto a urmat diferite programe de instruire in tari din vestul Europei.

In cadrul acestor cursuri fiecare mecanic a invatat sa identifice cat mai rapid problema oricarei cutii de viteze automate indiferent de brand-ul autoturismului si indiferent de modelul autoturismului. Prin urmare, astazi orice autoturism care functioneaza pe cutie automata de viteze poate oricand sa aiba maxima incredere in serviciile oferite de acest service auto din Bucuresti.

Diagnoza gratuita si promptitudine

Foarte multi soferi care trebuie sa treaca pragul unui service auto se gandesc la timpul pe care vor fi nevoiti sa il petreaca asteptand pana ce vor fi programati. Din acest punct de vedere atunci cand alegi Automatic Gearbox ai certitudinea faptului ca vei putea beneficia de promptitudine prin faptul ca nu vei avea nevoie de programare pentru identificarea problemelor la cutia de viteze in urma diagnozei.

Mai mult, pe langa faptul ca nu ai nevoie sa te programezi pentru diagnoza, aceste servicii de identificare a problemelor la cutia de viteze sunt gratuite. In consecinta vei stii foarte repede si fara niciun cost care sunt acele reparatii cutii automate de care ai nevoie pentru a porni din nou la drum.

In functie de gravitatea problemelor mecanicii vor opta pentru reconditionarea pieselor uzate, pentru inlocuirea acestora noi si doar ca ultima varianta se vor gandi la schimbarea cutiei de viteze a autoturismului. Daca pana acum nu stiai un service auto specializat in reparatii cutii automate, acum poti descoperi serviciile celor de la Automatic Gearbox accesand www.reparatiecutieautomata.ro.

Start Up Nation vine în acest an cu un buget de 400 milioane euro. Când va fi deschis programul
Start Up Nation vine în acest an cu un buget de 400 milioane euro. Când va fi deschis programul
Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Adrian Câciu, a anunțat că 400 de milioane de euro vor fi disponibile pentru Start Up Nation 2024, pentru IMM-uri. Această sumă...
Peste 37 de miliarde de dolari câștigate din criptomonede în 2023 la nivel mondial. Câți bani au câștigat investitorii români
Peste 37 de miliarde de dolari câștigate din criptomonede în 2023 la nivel mondial. Câți bani au câștigat investitorii români
Investitorii români au câştigat anul trecut 170 de milioane de dolari din criptomonede, ţara noastră numărându-se printre cele care au obţinut cele mai mici venituri din cripto. România...
#auto, #cutii automate, #investitii , #Investitii